"Πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος..."

Καταιγιστικός ο Αλέκος Αλαβάνος στην εκπομπή "ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ" του "ΡΑΔΙΟ 9". "Πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί οι Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος...
Οι Έλληνες είναι πειραματόζωα σαν τα ποντίκια από τα «Άνθρωποι και Ποντίκια», που έγραψε ο Στάινμπεκ. Τα ποντίκια ναρκώνονται, πονάνε, δεν γνωρίζουνε ότι είναι καταδικασμένα πειραματόζωα. Οι άνθρωποι δυστυχώς το κατανούν. Μια επίγνωση χρήσιμη για τον πειραματιστή. Η αντίδραση με φθόνο ανάμεσα στον άνεργο, το «μπλοκάκι», τον δημόσιο ευνοεί το πείραμα. Η συλλογική δράση το ακυρώνει.
Ο Αλέκος Αλαβάνος χαρακτήρισε τον Παπουτσή "συνταγματάρχη της Τρόικας".


Ακούστε όλη την εκπομπή ΕΔΩ

Δείτε το βιντεο της σπάνιας συνέντευξης του Αλέκου Αλαβάνου ΕΔΩ
 

Σχόλια

  1. Άλλος ένας κουκουλοφόρος... του διαδικτύουΤρί Οκτ 11, 10:07:00 π.μ. 2011

    Να καθίσουν ή να.... πατήσουν σε σκαμνί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.