ΕΚΤΑΚΤΟ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ – ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΕΒΗ...
ΟΡΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ, ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΩΤΕΡΑ.

Σχόλια

  1. ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟ !!!!!
    Ενα κύριος μπροστά από το ονομά του δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι εσείς οι "ανώνυμοι" "δημοκρατικοί" μπλογκερς είστε τώρα χαρούμενοι με αυτά που έγιναν σήμερα.
    Και μην σφυρίξτε για αλλη μια φορά αδιάφορα και αρνηθείτε τις ευθύνες σας. Γιατί εσείς με τα "ανώνυμα" άρθρα σας είστε αυτοι, που σε ένα μεγάλο ποσοσστό, στοχοποιείτε την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου.
    Οι σκοποί σας και στόχοι σας είναι γνωστοί αλλά και άγνωστοι και αυτό που φοβίζει περισσότερο είναι οι άγνωστοι.
    Επιτέλους θα πρέπει άμεσα να επέμβει η συγκροτημένη πολιτεία και να μάθουμε όλοι μας ποιοι είστε και ποιοί κρύβονται πίσω από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για όσους επικαλούνται ότι πολέμησαν για την Ελλάδα τους θυμίζουμε ότι, το 1940 όλοι οι Έλληνες πολέμησαν για την πατρίδα που έχουμε σήμερα, για την Εθνική κυριαρχία.
    Και να θυμούνται ότι, τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.