κ. Παπανδρέου, τι είναι αυτά εδώ; που μας οδήγησες;


Σε λίγες ημέρες έρχεται στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες της D. Welle, ο κ. Ρέσλερ έχει επεξεργαστεί, με την βοήθεια ειδικών, σχέδιο «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» της χώρας μας και του λαού μας.

Το σχέδιο προβλέπει διαδικασία χρεοκοπίας, με παράλληλο περιορισμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η Εθνική μας Κυριαρχία ουσιαστικά θα παραδοθεί σε....

ειδικό σώμα ξένων το οποίο θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πτωχευμένη χώρα μας και τους δανειστές της..

Το ανατριαχιαστικό με το σχέδιο αυτό είναι πως, αν οι δανειστές μας δεν καταλήξουν σε κάποια συμφωνία με το πιο πάνω «ειδικό σώμα» που θα διαχειρίζεται την Εθνική μας Κυριαρχία, τότε, σύμφωνα πάντα με το «σχέδιο Ρέσλερ» θα πρέπει αμφότερες οι εμπλεκόμενες πλευρές να υποστούν σοβαρές συνέπειες.

Αυτές οι σοβαρές συνέπειες θα είναι: Η μεν χώρα μας θα αναγκαστεί να δεχτεί πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία της οι δε πιστωτές υψηλές απώλειες.

Βρε Έλληνες, μήπως ονειρευόμαστε;

Τι μας έκανες τελικά κ. Παπανδρέου;
Που μας οδήγησες;;
Παραιτήσου τώρα αμέσως…

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/10/blog-post_9585.html

Σχόλια

  1. Θα παραδώσουμε Εθνική κυριαρχία χωρίς πόλεμο; Θα εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα, αυτά που διαφύλαξαν και μας κληροδότησαν οι γονείς μας, για να τα διαφυλάξουμε για τις γενιές Ελλήνων που θα ακολουθήσουν;
    Υπάρχει πρόεδρος Δημοκρατίας;
    Υπάρχουν Δικαστές;
    Η να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος;
    ΓΟΥΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.