Ενα ντέρμπι στο γήπεδο και στο... κρεβάτι


Στο ποδόσφαιρο αν αλλάξει κάποιος φανέλα αποκαλείται «προδότης». Ομως αν κάποια αλλάξει... κρεβάτι, δεν έχει πρόβλημα.
Αύριο το βράδυ η Ρασίνγκ Κλουμπ αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε στο μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής, στο «κλάσικο» της Αβεσανέδα που στο παρελθόν έχει θρηνήσει νεκρούς εξαιτίας του μίσους που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.
Και αν υπήρξαν στιγμές στην ιστορία των δύο συλλόγων που ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό (όπως όταν ο πατέρας του Ντιέγκο και του Γκάμπριελ Μιλίτο, αντίπαλοι τότε στις Ρασίνγκ και Ιντεπεντιέντε, απήχθηκε από αγνώστους), υπάρχουν και στιγμές όπου ακόμη και οι παίκτες έχουν πολλά να χωρίσουν.


Φέτος, ο Πατρίσιο Τοράνσο και ο Φαμπιάν Ασμάν έχουν να χωρίσουν μια γυναίκα! Η Ταμάρα Αλβες έχει αποκαλύψει εδώ και μερικές εβδομάδες ότι έχει σχέση με τον αμυντικό της Ρασίνγκ Κλουμπ και θα βρίσκεται στις κερκίδες για να δει τον αγαπημένο της αγωνιζόμενο.
Στην άλλη άκρη του γηπέδου όμως θα βρίσκεται ο... πρώην αφού ο Ασμάν θα υπερασπίζεται την εστία της Ιντεπεντιέντε και έχει έναν λόγο παραπάνω να εμποδίσει τον Τοράνσο και τους συμπαίκτες του στη Ρασίνγκ να σκοράρουν!
Η πανέμορφη Ταμάρα από τη Βραζιλία έχει κλέψει πάντως για τα καλά την καρδιά του αμυντικού της Ρασίνγκ και μία μόνο ματιά στα... προσόντα της αρκεί για να καταλάβει κανείς το γιατί.
Η είδηση πάντως της σχέσης των δύο νέων δεν είναι καινούργια στην Αργεντινή αφού οι φήμες είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες. Ο 29χρονος μέσος και το 28χρονο μοντέλο και ηθοποιός προσπάθησαν να κρύψουν τον έρωτά τους από τα ΜΜΕ, αλλά πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.
Η Ταμάρα ήταν αγαπημένη του Ασμάν το 2008, αλλά χώρισαν εξαιτίας της απιστίας του τερματοφύλακα της Ιντεπεντιέντε. Το 2009 εκείνη προσπάθησε να αναθερμάνει τον έρωτά τους, χωρίς όμως επιτυχία αφού ο Ασμάν έπεσε στην αγκαλιά ενός άλλου μοντέλου, της Μελίνα Πρίτα.
Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

espresso

Σχόλια

  1. η φωτογραφία έχει υποστεί Photoshop και μάλιστα σε βαθμό που δεν είναι αληθοφανή. όσες πλαστικές επεμβάσεις και να έχει κάνει η Tamara δεν γίνεται να έχει τέτοια πόδια. Άσε που είναι και δυσανάλογα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.