Η ώρα των έμπειρων!

Η μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής με τον Σάντος στο τιμόνι αγγίζει σχεδόν την τελειότητα. Παραμένει αήττητη για πάρα πολύ καιρό, με νίκη την Παρασκευή στο Καραϊσκάκη ουσιαστικά σφραγίζει την πρόκριση σε ένα ακόμα EURO, ενώ έχει ανανεωθεί αρκετά.


Στο ματς με τους Κροάτες όμως δεν υπάρχει αύριο και αυτό το ξέρει τόσο ο Πορτογάλος, όσο και οι συνεργάτες του. Πιστεύετε ότι είναι τυχαία επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα και του Φάνη Γκέκα σε αυτό το χρονικό σημείο ή η παραμονή του πολύ κακού φέτους, Γιώργου Σαμαρά;
Φυσικά και όχι. Ο Μήτρογλου για παράδειγμα που είναι πιο φορμαρισμένος από τον Χαριστέα και στον Σαμαρά δεν κλήθηκε. Ο Σάντος θέλει την εμπειρία κάποιων παικτών στο ματς με τους πάντα δυνατούς Κροάτες και για αυτό το λόγο «επένδυσε» σε αυτούς.
Ο Φάνης Γκέκας ήθελε εδώ και καιρό να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε τη δεδομένη στιγμή, για να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την ενέργεια και το πάθος για μεγάλα ματς, που έχει ο Έλληνας επιθετικός.
Όσο για τον Χαριστέα, πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία του φορά που θα φορέσει την φόρμα με το εθνόσημο, πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί, αλλά μόνο και μόνο που θα είναι στον πάγκο μετράει πολύ.
Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν στο «Καραϊσκάκη» το σχέδιο του Σάντος, με κωδική ονομασία «Εμπειρία» θα αποδώσει καρπούς ή όχι…

Σχόλια