Aυτή είναι η προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ για τους απόστρατους..

Διαβάστε τι υπαινίχθηκε για τους απόστρατους ο κ . Αμοιρίδης, στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων κατά την συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, Ενιαίο Μισθολόγιο – Βαθμολόγιο, Εργασιακή Εφεδρεία και άλλες διατάξεις.."
Προσπαθούν στο ΠΑΣΟΚ να δημιουργούν εντυπώσεις, εφευρίσκοντας-ανακαλύπτοντας ανύπαρκτα θέματα..

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Αμοιρίδης άφησε να εννοηθεί ότι οι απόστρατοι που διαμένουν σε παραμεθόριες παίρνουν κάποιο επίδομα παραμεθορίου..
Διαβάστε τι ακριβώς είπε ο κ. Αμοιρίδης.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: Ακούγοντας τον κύριο Βορίδη σκέφτομαι ότι έχουν περάσει φορείς και θα περάσουν και άλλοι φορείς και άλλοι που δεν κλήθηκαν.
Θέλω να ρωτήσω αν έχετε κάποια γνώση τι συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ε.Ε., πόσα χρόνια αυτοί δουλεύουν, οι μάχιμοι, οι πιλότοι και σε πόσα χρόνια παίρνουν σύνταξη και αν χρησιμοποιούνται σε άλλες υπηρεσίες γιατί δεν το γνωρίζω.

Δεύτερον, θέλω να ρωτήσω επειδή μου έχει μείνει στο μυαλό αν υπάρχουν απόστρατοι οι οποίοι μένουν σε παραμεθόριο περιοχή και παίρνουν κάποιο επίδομα γι’ αυτό. Αποφασίζουν δηλαδή να ζήσουν στην Χίο και παίρνουν κάποιο επίδομα επιπλέον;
Υ.Γ 
Φυσικά και δεν υπάρχει τέτοιο επίδομα. Φυσικά και δεν παίρνουν τέτοιο επίδομα οι απόστρατοι.

Σχόλια

  1. Η κυβέρνηση στερούμενη επιχειρημάτων προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη. Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Έγκλημα και τιμωρία. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ ΠΑΣΟΚΕ. ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΡΓΟ ΣΟΥ ΜΠΕΓΛΗΦΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΕΒΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΣ ΜΑKΑΚΙΕΣ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΘΛΙΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΕΣ ΕΣΥ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ ΦΤΑΙΝΕ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ε.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι και δεν υπάρχει!!!!
    Μηπως ξεχνατε τις ψευδές δηλώσεις για μόνιμη κατοικία σε παραμεθόριες περιοχές για να πάρουν το φύλλο πορείας μαιμού ?
    Θελετε να δοθούν στοιχεία για το πόσοι εθελούσιοιι απόστρατοι δήλωσαν ως μόνιμη κατοικία το Καστελόριζο και το Διδυμότειχο ? Αυτό είναι η δεν είναι απάτη κατά του ελληνικού δημοσίου .
    Αλλά για αυτά σφυρίζουν ορισμένοι αδιάφορα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για επίδομα μίλησε.
    "Δεύτερον, θέλω να ρωτήσω επειδή μου έχει μείνει στο μυαλό αν υπάρχουν απόστρατοι οι οποίοι μένουν σε παραμεθόριο περιοχή και παίρνουν κάποιο επίδομα γι’ αυτό."
    Υπάρχει στην σύνταξη των αποστράτων επίδομα παραμεθορίου ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρε πρωτα θέση για το θεμα της ΑΠΑΤΗΣ και μετά θα σου πώ και για το επίδομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για την ΑΠΑΤΗ βλεπω δεν τολμας να πάρεις θέση.
    Γιατί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.