Οργισμένη διάψευση από το Μαξίμου για τις φήμες περί βαριάς κατάθλιψης – απώλειας επαφής του πρωθυπουργού για 30 ώρες.

 

Γράφει η Τρολυμπία
Οι άθλιες φήμες που κυκλοφόρησαν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά όπως ενημερωθήκαμε και στην Ευρώπη από αυτούς που θέλουν πτώχευση της Ελλάδας, διαψεύσθηκαν με δυναμικό τρόπο από το Μαξίμου: “Είναι για τα σκουπίδια”, ήταν η έκφραση.
Σύμφωνα λοιπόν με τις αθλιότητες, ο πρωθυπουργός εμφανιζόταν....

να είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη για πάνω από ένα εικοσιτετράωρο, έχοντας μάλιστα παντελή απώλεια επαφής με το περιβάλλον για μεγάλα διαστήματα!
Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, χρειάστηκαν οι απελπισμένες προσπάθειες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος για να συνέλθει. Σε e-mail τύπου “τορναδόρου” που κυκλοφόρησε μάλιστα, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν του τύπου “Σύνελθε, θα μας καταστρέψεις αν καταρρεύσεις τώρα”.
Στο εξωτερικό, τα ίδια χαλκεία τον εμφάνιζαν ως “βαρύτατα κουρασμένο”, χαρακτηρισμός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι εκπορεύετο από καραμανλικά κέντρα, ως αντεκδίκηση.
Στο “Ολυμπία” πάντως, η πληροφορία ήλθε από Παπανδρεϊκό παραδοσιακό Πασόκο με την προφανή σκοπιμότητα να “τσιμπήσουμε” και να το δημοσιεύσουμε ως είδηση την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Θα μας είχαν δέσει δηλαδή σε δευτερόλεπτα!
Ευτυχώς καταλάβαμε την παγίδα και δεν αναμεταδώσαμε ως είδηση αυτό το εξόφθαλμο ψέμμα. Αν είναι δυνατόν, ο πρωθυπουργός της χώρας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον!
Μπορεί να διαφωνούμε με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, να αντιπολιτευόμαστε σκληρά τον πρωθυπουργό, αλλά ουδέποτε θα ισχυριζόμασταν ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης πασχει από έλλειψη επαφής με το περιβάλλον.
Άλλωστε είναι ο μόνος ηγέτης των τελευταίων ετών που ασχολείται με περιβαλλοντικά σπορ, όπως η κωπηλασία, η ποδηλασία και η πράσινη ανάπτυξη. Συνεχής επαφή με το περιβάλλον δηλαδή.

Σχόλια