Άθλια πρόκληση: Φέρνουν τον ανεκδιήγητο Χατζημαρκάκη μαζί με τον Ηorst Reichenbach για να μιλήσουν για “Ανάκαμψη”! (βίντεο – φωτιά))

[Καλοί μακάκες είναι και αυτοί του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου!!! Κάνουν εκδήλωση όπου θα μιλήσει ο ουσιαστικός Πρωθυπουργός της Ελάδας Ράιχενμπαχ και καλούνε και τον γνωστό λογοκλέφτη Χατζημαρκάκη!! Πάτε καλά ρε; Τι να μας πει ο λογοκλέφτης; Πως θα κλέβουμε το λόγο και τη γραφή άλλων;]
Ο άνθρωπος που μας αποκάλεσε
βλάκες και διεφθαρμένους” ενώ ζήτησε να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας 200 υπάλληλοι της ΕΕ. Τώρα ήρθε η σειρά του να αποκαλυφθεί σαν “κλέφτης” και να γίνει ρόμπα στη Γερμανία, όπου αποκαλύφθηκε ότι: έχει κάνει λογοκλοπή κατά τη συγγραφή του διδακτορικού του!!!
Ο άνθρωπος που κατηγόρησε τον Καραμανλή ως απατεώνα (!!) όταν μέρος της διατριβής του, που έκανε στο Παν/μιο Friedrich-Wilhelm της Βόννης το 2000, με τίτλο “Πληροφορική Παγκοσμιοποίηση: Μοντέλο συνεργασίας παγκοσμιοποιημένης ρυθμιστικής νομοθεσίας στο παράδειγμα του ηλεκτρονικού εμπορίου”… είναι κλεμμένο, δηλ είναι κομμάτια από εργασίες άλλων, τα οποία παρουσιάζει σαν δικά του χωρίς να αναφέρεται ο συγγραφέας σαν πηγή! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ.
Την υπόθεση την αποκάλυψε το “Δεξί Εξτρέμ” όπου έγραφε χαρακτηριστικά: Μούγγα τα ελληνικά ΜΜΕ για τον “λογοκλέφτη” Χατζημαρκάκη!!
Πρώτο θέμα σ’ όλο τον κόσμο εννοείται ότι είναι ο Στρος Καν με τις χειροπέδες… στη Γερμανία αμέσως μετά στην επικαιρότητα ακολουθεί ο Ελληναράς Γ. Χατζημαρκάκης που τόσο καιρό μας βάραγε σφαλιάρες προκειμένου να μας κάνει να καταλάβουμε πόσο τεμπέληδες και κλέφτες είμαστε… Τώρα που πιάστηκε να έχει κλέψει κατά τη συγγραφή του διδακτορικού του έχει εξαφανιστεί και κάνει την πάπια μέχρι να ξεχαστεί το θέμα… όπως θα έκανε κάθε τυπικό ελληνικό λαμόγιο.


Εννοείται ότι κανένα ελληνικό ΜΜΕ δεν αναφέρθηκε στο θέμα μιας και ο εν λόγω κύριος που ζητάει τη φυλάκιση του Καραμανλή και του Αλογοσκούφη… έχει καταχωρηθεί ως ΠΑΣΟΚος.Αντίθετα στα γερμανικά ΜΜΕ το θέμα του παίζει αμέσως μετά τον Ντομινίκ…Όσοι ξέρουν γερμανικά μπορούν να το διαπιστώσουν και μόνοι τους: ΑRD (δημόσια τηλεόραση), SR3 (δημόσια τηλεόραση), n24.de (ιδιωτικό κανάλι που λέει μόνο ειδήσεις), welt.de, handelsblatt.com και να διαβάσουν και τη δικαιολογία του στην ιστοσελίδα του: chatzi.de
Αυτόν τον άνθρωπο έφεραν εδώ για να μιλήσει για “ανάκαμψη”! Αυτόν τον συκοφάντη, τον λογοκλοπέα, που όλως τυχαίως, αποθεώνει και αυτός την “Πράσινη ανάπτυξη”.

Δείτε το βίντεο φωτιά που ο Αυτιάς τον ξεφτιλίζει στον αέρα:
Δείτε εδώ την εκδήλωση με θέμα «Ανάκαμψη τώρα – Ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα».
Στο πάνελ συμμετέχουν μαζί με τον Ηorst Reichenbach ως ομιλητές οι
Γιώργος Γλυνός, σύμβουλος του Πρωθυπουργού για ευρωπαϊκά θέματα
και Γιώργος Χατζημαρκάκης, Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Δείτε την άθλια προπαγάνδα… οι επιθέσεις των κερδοσκόπων, άρχισαν το 2004!!



http://dexiextrem.blogspot.com/2011/09/clopy-paste.html

Το κείμενο και τα βίντεο εκτός την πρώτη παράγραφο είναι απ' το olympia.gr

Σχόλια

  1. ενώ Κοκαλαίοι, Μπομπολαίοι, Κοπελουζέοι, Μυτηληναίοι και λοιποί αγαθοεργοί ευεργέτες οδήγησαν το ράλλυ της ανάπτυξης!
    Ξυπνάτε και πέστε ποιοι φάγαν τα λεφτά !
    Ποιοί που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα, με τον πράσινο ήλιο έγιναν δισεκατομμυριούχοι και διέλυσαν το μεταπολιτευτικό κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμόγιο,θρασύς, λασπολόγος, λογοκλέφτης, ξεφτύλας.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ
    http://www.youtube.com/watch?v=sIcdsFw1nb4&feature=player_embedded#!
    Ενα σπάνιο video της Αθήνας το 1941, μάλλον κινηματογραφημένο απο την WERMACHT.
    Λέτε μετά από 70 χρόνια να κινηματογραφήσουν το μέρος 2 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.