Αν η βγεί η Ν.Δ. η χώρα χρεοκοπεί


Η Νέα Δημοκρατία ευθύνεται, όχι μόνο για το παρελθόν, αλλά και για το μέλλον. Ό,τι κι αν συμβεί θα φταίει -προκαταβολικά- η Ν.Δ.
Αυτό συμπεραίνει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , - το οποίο μαθαίνουμε ότι προσεγγίζει τη Ν.Δ., αλληλογλείφονται, ερωτοτροπούν, ξέχασαν το ρόλο της εφημερίδας στο πρόσφατο παρελθόν- στο παρακάτω ανυπόγραφο άρθρο του:

Δυο σενάρια πλέον έχει μπροστά της η χώρα, σε σχέση με τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις.
Στο πρώτο, που είναι και το καλό σενάριο, η κυβέρνηση αντέχει παρά την επιβολή των σκληρών μέτρων και η Ευρώπη προχωράει σε μια «παραλλαγή» της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου όπου το EFSF - το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Ευρώπης - αποκτά μεγαλύτερες αρμοδιότητες και οικονομικές δυνάμεις προχωρεί απευθείας σε αγορές χρέος απευθείας από τη δευτερογενή αγορά.

Αγοράζει δηλαδή ομόλογα της Ελλάδας και άλλων «προβληματικών» χωρών σε τιμές αγοράς.

Το δεύτερο σενάριο, που είναι και το κακό, είναι ότι η κυβέρνηση λυγίζει υπό το βάρος των πολιτικών πιέσεων και των μέτρων που πρέπει να προωθήσει, η χώρα προχωράει σε εκλογές όπου είτε προκύπτει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είτε προκύπτει συγκυβέρνηση όπου τον πρώτο λόγο έχει πάλι η Νέα Δημοκρατία.

Η νέα κυβέρνηση παλινωδεί και χάνει πολύτιμο χρόνο χωρίς να προχωρεί στα κρίσιμα μέτρα και η χώρα χρεοκοπεί...
http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_1735.html

Σχόλια

  1. Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει από τη στιγμή που έχουν χρεοκοπήσει οι Έλληνες πολίτες.
    Το ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί οφείλεται στην καθυστέρηση υπογραφής των συμβολαίων εκχώρησης της Εθνικής κυριαρχίας. Οι μάσκες πέσανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.