Συγκέντρωση έξω από το ΥΕΘΑ : Δεν θα κλείσουν τη Μεσογείων οι απόστρατοι αύριο

Δεν θα κλείσουν τη Μεσογείων οι απόστρατοι που αύριο έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από το ΥΕΘΑ. Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον στην ανακοίνωση που έχει εκδώσει το συντονιστικό όργανο της συγκέντρωσης.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, απόστρατους των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, όπως και κάθε πολίτη που θέλει να ενώσει τη φωνή του με τη δική μας, να δώσουμε δυναμικό παρόν, να δηλώσουμε παρόντες στον αγώνα του Ελληνικού Λαού, να απαιτήσουμε σεβασμό και να διεκδικήσουμε βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο μας και γενικότερα όλους τους Έλληνες.
Η συγκέντρωση είναι στα πλαίσια του Συντάγματος και των Νόμων, δεν θα κλείσουν δρόμοι και δεν θα εμποδίσουμε κανένα πολίτη στην καθημερινότητά του”.

Σχόλια

  1. Αρίστο πως σου ξεφυγε το πιο κατω ?
    http://kranosgr.blogspot.com/2011/09/blog-post_5869.html
    Ειδικα η φωτογραφίσ με τον αεροπορο είναι φανταστική, σαν να γίνεται επιδοση αναμνηστικής πλακέτας.
    ΥΓ Οι αεροπόροι δεν εχουν γραφεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.