ΜΕΘΟΔΙΚΟΙ …. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ

Φημίζονται για την μεθοδικότητά τους οι Γερμανοί και κάποιοι τους θαυμάζουν. Αν όμως ιστορικά κρίνουμε την μεθοδικότητά τους, θα διαπιστώσουμε με αποτροπιασμό ότι, όχι μόνο προτέρημα δεν συνιστά, αλλά εντελώς αντίθετα, αποτελεί το καταστροφικότερο μειονέκτημά τους.
Μεθοδικά οργάνωσαν επανειλημμένα την υποδούλωση της Ευρώπης κι ολοκλήρου του Κόσμου. Μεθοδικά κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων, Εβραίων και όλων των υπολοίπων Ευρωπαίων. Μεθοδικά έστησαν τα Στρατόπεδα συγκεντρώσεως και πειραματίστηκαν, με την συμβολή '' ιατρών '' - χασάπηδων πάνω στα δυστυχισμένα θύματά τους .
Μεθοδικά απ' όπου πέρασαν, έσπειραν τον τρόμο και τον θάνατο . Μεθοδικά εκπαίδευσαν άκαρδους λεγεωνάριους και τους μετέτρεψαν σε φονικές μηχανές εξόντωσης, όλων των μη Α(Γ)ΡΕΙΩΝ . Μεθοδικά μέχρι σήμερα ξαναδημιούργησαν το απάνθρωπο οικονομικό τους Δ' Ράϊχ, με την ανοχή και τη μωροπιστία όλων των ηλιθίως σκεπτομένων παγκοσμίως που πίστεψαν ότι, είναι δυνατόν να εξανθρωπισθούν οι ''υπεράνθρωποι'' νεοαττίλες του Νίτσε. Μεθοδικά άρχισαν το νέο τους Οικονομικό πόλεμο απ΄ την Ελλάδα (όπως το 1939 τον Στρατιωτικό απ' την Πολωνία), για να τον επεκτείνουν (όπως και πράττουν) και στους άλλους . Μεθοδικά εξαπατούν τους αφελείς Γάλλους συνοδοιπόρους τους, μέχρι νάρθει κι η σειρά τους, όπως πριν από εβδομήντα χρόνια έπραξαν με τους (τότε) Σοβιετικούς . Μεθοδικά σχεδιάζουν αυτές τις οικονομικές καταστροφές, για ν' αρπάξουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές των (κατ' αυτούς) αδυνάτων λαών, δηλαδή, όλων των μη Γερμανών .
Το Παντοδύναμο, όμως Χέρι, του Μεγάλου Αόρατου (όπως Τον ονομάζει ο δικός τους περίφημος καθηγητής της χειρουργικής Hans Killian), απ' αυτό το ''προτέρημά'' τους, θα τους αρπάξει και θα τους ταπεινώσει συντρίβοντάς τους, γι άλλη μιά φορά όπως πάντοτε μέχρι τώρα συνέβαινε .

Γεώργιος Ντόνας

Οικονομολόγος

Σχόλια

  1. Eεεε... Επί τέλους, τα πράγματα με το όνομά τους (αν και φοβάμαι είναι αργά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.