Γ. Παπαθανασίου: Γνώριζα το «μαγείρεμα» με το έλλειμμα και αντιμετωπίστηκα απαξιωτικά όταν το δημοσιοποίησα

O πρώην υπουργός Οικονομικών επί Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παπαθανασίου, ήταν ενήμερος για τους χειρισμούς του Παπακωσταντίνου σχετικά με το έλλειμμα του 2009 και το «μαγείρεμα» της Eurostat με στόχο το... φούσκωμά» του.
Σε αποκλειστική του δήλωση, ο κ. Παπαθανασίου τονίζει ότι όχι μόνο ήταν ενήμερος, αλλά έχει

γράψει σχετικά με την περίεργη αυτή ιστορία και στο βιβλίο του με τίτλο «Η Γλώσσα των αριθμών... Η αλήθεια για την οικονομία», ενώ σημειώνει με πίκρα ότι σε όλες τις συνεντεύξεις που έδωσε το επισήμανε, αλλά τον αντιμετώπισαν απαξιωτικά.

Εμείς στο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. σας το είχαμε γράψει στην ανάρτηση μας: Ο Καραμανλής μίλησε μέσω του Παπαθανασίου

Καθώς επίσης και με τα όσα αποκάλυψε ο τέως επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μ. Κοντοπυράκης, από τις 30 Μαρτίου του 2010, με την ανάρτηση μας:  Καλά, στην Ελλάδα υπάρχουν Εισαγγελείς ή όχι;

Σχόλια

  1. Η μόνη ελπίδα είναι το άρθρο 120 του συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που πρυποθέτει ...πατριωτισμό όχι στα λόγια αλλά στα έργα και αυταπάρνηση! Εδώ κάνουνε πως δεν ...καταλαβαίνουνε τι γίνεται και έχουν τις δικαιολογίες έτοιμες για τα παιδιά τους που δεν θα έχουν σπίτι , περιουσία και Πατρίδα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.