Γιατί να μείνω Ελλάδα;

Με «γαλάζιους» νεολαίους συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συζήτησε με νέους ανθρώπους και απάντησε στην ερώτηση "γιατί να μείνω Ελλάδα".



Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «πικρή δικαίωση» σχετικά με τις προειδοποιήσεις του για το που θα οδηγήσει η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ακόμα ότι η χώρα βρίσκεται σε «εθνική παραλυσία» εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης και ότι οι νέοι δεν αντέχουν να βλέπουν τους γονείς τους σε οικονομικό αδιέξοδο, εξαιτίας των φόρων που ανακοινώνει συνεχώς η κυβέρνηση. «Δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχει αισιοδοξία και η χώρα βρίσκεται σε εθνική κατάθλιψη» τόνισε.
Ειδική αναφορά έκανε στους… κομμουνιστές, για τους οποίους ανέφερε ότι παρότι είναι πολέμιοι της ατομικής ιδιοκτησίας έχουν εξεγερθεί με τους συνεχείς φόρους στα ακίνητα.

dexiextrem.blogspot.com

http://phileleftheros.blogspot.com/2011/09/blog-post.html

Σχόλια

  1. Αν φύγουμε όλοι, βούτυρο στο ψωμί τους. Θα πετύχουν το στόχο τους. Θα αφελληνίσουν την Χώρα. Δεν πρέπει να τους περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να αλλάξουμε την Ελλάδα τώρα! Αν καθυστερήσουμε θα την εγκαταλήψουν πολλοί αφού ως γνωστόν η Ελλάδα πάντα τρώει τα απιδιά της... Κακά τα ψέματα το ΠΑ"σο"Κ καταφέρνει μέρα με τη μέρα να μας καταστρέφει την χώρα και να μας οδηγεί στον Μεσαίωνα... Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και την ΟΝΝΕΔ για την δράση τους αυτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.