Κοίτα Μιχάλη μου, το "χάλι" σου...(Βίντεο)

Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι μου...λέει το γνωστό τραγούδι, του οποίου τον τίτλο παραποιήσαμε ελαφρώς για τις ανάγκες του άρθρου.
Δύσκολες εποχές για την κυβέρνηση..
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες..
Ιδιαίτερα όταν παίζουν "εντός έδρας", σε φιλικά Mεγαλοκανάλια και ζορίζονται.
Αυτό συνέβη χθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όταν ο κ.
Χρυσοχοίδης εμφανώς εκνευρισμένος, αναγκάστηκε να απολογηθεί και να υποστηρίξει το κυβερνητικό έργο, παρουσιάζοντας σαν κατόρθωμα την μείωση κατά 100000 των δημοσίων υπαλλήλων !!
Μεγάλο επίτευγμα Μιχάλη μου...
Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν, στην συζήτηση για την ύφεση και την ακολουθούμενη πολιτική απευθυνόμενος στον Πρετεντερη είπε : "κ. Πρετεντέρη αυτά που λέτε τα λέει η Ν.Δ"
Όταν ζορίζεται για την ύφεση και την κυβερνητική πολιτική...μας λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Πρετεντέρης είναι "εκπρόσωπος" της Ν.Δ...
Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από την χθεσινή εμφάνιση "Βατερλώ" του
κ.Χρυσοχοϊδη στο MEGA

Σχόλια

  1. Η αμετροέπεια δεν τους αφήνει να ακούσουν τους Έλληνες πολίτες. Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που δεν απαντιούνται, με το πρόσχημα ότι είναι θέσεις της αντιπολίτευσης, συνάδουν με καθεστωτική αντίληψη και απαξίωση των πολιτών, δια μέσου του δημοσιογράφου, ως φορέα της κοινής γνώμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016 ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΜΜΑΤΑΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ. ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.