Σοβαρό πρόβλημα σε 18 κτηνοτροφικές επιχειρήσεις .

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν 18 κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής Βερδικούσιας λόγω της πολύ κακής κατάστασης στη οποία βρίσκεται ο δρόμος Βλαχογιάννη – Αγριελιά μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων ο οποίος εξυπηρετεί τις παραπάνω επιχειρήσεις .
Οι κτηνοτρόφοι συνοδευμένοι από τ. περιφερειακό σύμβουλο κ. Αθανάσιο Παιδη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Δραγατσίκη Ιωάννη επισκέφτηκαν τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Πασχοπουλο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση .

Τα βυτιοφόρα συλλογής γάλακτος αδυνατούν να προσεγγίσουν προκειμένου να συλλέξουν το γάλα ενώ το ίδιο δύσκολος είναι και ο εφοδιασμός με ζωοτροφές εξαιτίας της κατάστασης του οδοστρώματος.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας είπε «Είναι σημαντικό ότι νέοι άνθρωποι μένουν στα χωριά τους και κάνουν επενδύσεις .Κατανοούμε το πρόβλημα και άμεσα
οι υπηρεσίες του δήμου θα συνεργαστούν με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να εκτιμηθεί η κατάσταση ώστε να προχωρήσουμε σε μια μελέτη για το συγκεκριμένο δρόμο και να εντάξουμε την υλοποίηση του σε κάποιο πρόγραμμα.»
Ο περιφερειακός σύμβουλος κύριος Αθανάσιος Παιδης δήλωσε .
« Η κτηνοτροφία είναι η βαριά βιομηχανία της περιοχής Ελασσόνας και τόσο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός όσο και εγώ προσωπικά γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωζουν καθημερινά οι κτηνοτρόφοι και προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους.
Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί ζωτικής σημασίας για την περιοχή αφού εξυπηρετεί σχεδόν όλη την οικονομική δραστηριότητα .
Σαν περιφέρεια Θεσσαλίας διεκδικούμε την ένταξη του συγκεκριμένου έργου σε κάποιο τομεακό πρόγραμμα αφού στο ΕΣΠΑ η δέσμευση για οδικά έργα είναι στο 175 % . Παράλληλα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τους πόρους ώστε να γίνει άμεσα μια συντήρηση του δρόμου.
Από τη μεριά ο κ Δραγατσικης δήλωσε . « Στο δρόμο Βλαχογιάννι Αγριελιά έχουν γίνει παλαιοτέρα κάποια τεχνικά έργα από το δασαρχείο αλλά σήμερα ο δρόμος είναι σε άσχημη κατάσταση . Είναι επιτακτική η κατασκευή το δρόμου γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή αφού συνδέει τα χωριά Βλαχογιάννι , Βερδικούσια με το Διάσελο και την Αγριελιά και εξυπηρετεί όλη την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής.»

Σχόλια

  1. Αυτοί τουλάχιστον θα σφαξουν και θα φάνε.
    Εμείς τι να σφάξουμε για να φάμε ?
    Τα @@@@@@@@ μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.