Tζ. Σόρος: Από το πακέτο σωτηρίας, ο κερδισμένος είναι περισσότερο οι τράπεζες και λιγότερο η Ελλάδα !!

Στη Γερμανία η ευθύνη για την κρίση, γράφει ο Τζ. Σόρος


Παράλληλα ο Αμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος ασκεί κριτική στη Γερμανία για την διαχείριση της ευρωκρίσης. Συγκεκριμένα σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt παρατηρεί ότι «ήταν η γερμανική διστακτικότητα, που ενίσχυσε την άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα και οδήγησε στην επέκταση της κρίσης, η οποία μεταβλήθηκε σε υπαρξιακή κρίση για την Ευρώπη».  Ο Σόρος επικρίνει ‘την πολιτική των μικρών βημάτων’ της Άγκελα Μέρκελ χαρακτηρίζοντάς την υπερβολικά αργή.
Επισημαίνει ότι η ηγέτες της ευρωζώνης έδωσαν στην Ελλάδα ένα πακέτο βοήθειας χωρίς να πείσουν για τη σωτηρία της, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούν τη συμμετοχή ιδιωτών πιστωτών, όπου ο κερδισμένος είναι περισσότερο οι τράπεζες και λιγότερο η Ελλάδα.

Ο Τζορτζ Σόρος εκτιμά ότι μια ανεξέλεγκτη στάση πληρωμών της Ελλάδας ή ο αποκλεισμός της από την ευρωζώνη θα ήταν η απαρχή μιας τραπεζικής κρίσης παρόμοιας με το αμερικανικό κραχ του ΄28 - ΄30 και την περίοδο της «Μεγάλης Κατάθλιψης».
Deutsche Welle
Υ.Γ
Για να λέει ό Σόρος ότι κερδισμένες θα είναι οι τράπεζες και όχι η Ελλάδα, κάτι θα ξέρει (τέτοιο λαμόγιο που είναι)...

Σχόλια

  1. http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/blog-post_84.html


    ‘‘ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ’’

    From HEIL GAP

    Φωτογραφία από το διαδίκτυο Green-Jelly-Anarchy-In-The-Uk

    http://upload........

    ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ :
    Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο…. Οι προβοκατόρικες ταραχές θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον για να δικαιολογήσουν την ανάπτυξη της ΕΕ με αστυνομική ή στρατιωτική δύναμη επί του βρετανικού εδάφους ;….... Πόσο θα ήθελα και εγώ να πω τις ειδήσεις , πριν ακόμη αυτές συμβούν . Εσείς φίλοι μου;....
    Μαζί με τις φήμες ότι ε.ίχαν εκ των πρότερων ορίσει τις χρηματικές αμοιβές των νέων που θα ελάμβαναν μέρος στις ταραχές, σιγά-σιγά αρχίζει να αναδύεται μια εικόνα... -Φυσικά. Η presstitute ( Press + prostitute ) ξέρει τα πάντα εκ των προτέρων. …… Μερικά δωράκια φωτογραφίες τώρα από τον HEIL GAP , για τους αναγνώστες.....
    Οι δυο πρώτες από τις στημένες σκηνές βανδαλισμών στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2009 κατά την διάρκεια των αντιδράσεων για την σύνοδο G20 , καθώς το κρατικό BBC , παρεουλα με τα άλλα μέσα πληροφόρησης καθώς χειραγωγούν « Ηδονοβλεπτικά » τα έκτροπα ......
    ΔΥΟ Φωτογραφίες από το διαδίκτυο……. Οι άνδρες φορούν πανομοιότυπες στρατιωτικές -μπότες ενώ προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι « διαδηλωτές » καθώς έχουν παγιδευτεί και έχουν αποκαλυφθεί από τις κάμερες και από τους πραγματικούς διαδηλωτές.
    Καναδάς στην απάτη των ταραχών του Τορόντου κατά την διάρκεια της συνόδου G20: 27 Ιουνίου 2010 ….. .....
    ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ :
    Η δε ανταποκρίτρια ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού , λίγο πολύ υποστήριξε ότι φοβάται δολοφονίες εκ μέρους των ακροδεξιών . Δεν μας είπε όμως τι ακροδεξιούς , μήπως τίποτα τζαμαϊκανούς «ΡΑΣΤΑ» ;
    Χα, Χα, Χα …........ Αυτοί είναι οι πλούσιοι άνθρωποι και εμείς είμαστε εναντίον πλουσίων ». Από αυτό, και μόνο μπορεί κανείς να δει, ότι για αυτόν που η μόνη του περιουσία είναι μισό μπουκάλι φθηνό κρασί, και χωρίς μια πένα μέσα στην τσέπη του , ο άλλος που απλώς τα βγάζει πέρα έστω και με μεγάλη δυσκολία , είναι ένας «πλούσιος άνθρωπος» και ως εκ τούτου αξίζει το χτύπημα…........ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ :
    Στην ιδία σελίδα επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε τις αντλίες νερού , τύπου « κανόνι » από της μάχες της βορείου Ιρλανδίας τις οποίες όμως δεν τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν οι βρετανοί επί του λαού των , αλλά από Σεπτέμβριο θα πειραματιστεί με αυτές κάποιος ποδηλάτης επάνω στους « υπηκόους » του έξω από το κοινοβούλιο του , «επίσημα », ώστε επιτέλους να αντιληφτεί στα πόσα Bar πίεσης , συντρίβεται το σαγόνι ενός παιδιού και επίσης στα ποσά Bar τυφλώνετε ο Έλληνας πολίτης…...... Εκείνη την εποχή , κάποιος δυσλεξικός έκανε ακριβώς το ίδιο και στην Ελλάδα .
    Μάλλον τις ίδιες οδηγίες έλαβαν από τα αφεντικά τους .
    Αποτέλεσμα να αυξηθεί τραγικά ….......... Η περίπτωση των ναρκοπεδίων , είναι μια επικίνδυνη δουλειά, - αλλά όπως και οι παλαιοί στρατιώτες υπενθυμίζουν: "ο σκαπανέας σφάλλει μόνο μία φορά ». ...............
    ……. ΟΙ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥ :
    Όλες οι ποικιλίες των κοινωνικών ανισοτήτων…..
    = = = = =
    mono poy diefygan dyo epipleon fotografies
    1) NO GOVERNMENT
    http://27.media.tumblr.com/tumblr_lckcepqUxt1qb06zso1_500.gif
    kai mia 2) stin mail on line mazi me tin alli pou evale me ta paidia exo apo to potopoleio

    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/08/10/article-2024203-0D5EF66400000578-774_470x728.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.