Λιγότερο ματς και... περισσότερο κρεβάτι

Χαμογελάει πονηρά... Η Ιλάρι Μπλάσι στα τριάντα της χρόνια είναι πιο σέξι από ποτέ και παρ’ ότι αγαπάει όσο τίποτα άλλο τον Φραντσέσκο Τότι, δεν δείχνει να συμμερίζεται τους προβληματισμούς του συζύγου της σχετικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.
Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον αρχηγό της Ρόμα αφού στο πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Γιουρόπα Λιγκ έμεινε εκτός αποστολής, ενώ στον επαναληπτικό του 1-0 της Σλοβακίας έγινε αλλαγή και οι «τζιαλορόσι» έμειναν εκτός διοργάνωσης όταν ισοφαρίστηκαν σε 1-1 στο «Ολίμπικο». Ο Τότι φαίνεται ότι δεν έχει την απόλυτη «ασυλία» των προηγούμενων ετών καθώς από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε τα ηνία της Ρόμα, έχει κάνει σαρωτικές αλλαγές σε τακτική και πρόσωπα.

Στη φιλοσοφία του Ισπανού τεχνικού δεν φαίνεται να ταιριάζει το στιλ παιχνιδιού του Ιταλού επιθετικού, αλλά η «βαριά κληρονομιά» του αρχηγού των Ρωμαίων δεν επιτρέπει στον νέο τεχνικό της ομάδας να κάνει σαρωτικές κινήσεις. Το σίγουρο είναι πάντως ότι ενώ οι οπαδοί γκρινιάζουν διότι δεν βλέπουν τη Ρόμα να «χτίζεται» γύρω από τη «σημαία» της, όπως παλιά, υπάρχει ένας άνθρωπος που δεν στενοχωριέται...

Η πανέμορφη Ιλάρι ελπίζει ότι θα έχει την ευκαιρία να βλέπει τον αγαπημένο της λιγότερο αγχωμένο, εφόσον ο Ενρίκε διώξει από τον Τότι το βάρος της ευθύνης μέσα στο γήπεδο και αυτό θα επηρεάσει θετικά και την οικογένειά τους. Μάλιστα, η 30χρονη δικαιώθηκε εν μέρει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κιόλας αφού εξαιτίας της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος στο Καμπιονάτο λόγω της απεργίας των ποδοσφαιριστών βρέθηκε ελεύθερος χρόνος για να συνεχίσει το ζευγάρι τις... διακοπές, με μακροβούτια και παιχνίδια στη θάλασσα με τα δύο παιδιά του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
espresso

Σχόλια