Η κυβέρνηση προχωρά στην εκποίηση του ΟΤΕ με μια τροπολογία της νύχτας. Ένα ακόμα από τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.

Αίθουσα Ολομέλειας, Βουλή, 14 Δεκεμβρίου 2006.
Η κυβέρνηση προχωρά στην εκποίηση του ΟΤΕ με μια τροπολογία της νύχτας. Ένα ακόμα από τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα...
Ποιος το είπε αυτό ;;
Mα ποιος άλλος....Ο κ. Παπανδρέου.
Είπε και άλλα πολλά, που μπορείτενα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί..
Δείτε και σκεφτείτε τι από όλα αυτά συνέβη στην πρόσφατη πώληση του ΟΤΕ και τι θα ακολουθήσει, με τις άλλες πωλήσεις που έρχονται....
Μιλάμε για υπευθυνότητα, σταθερότητα θέσεων και προάσπιση των εθνικών συμφερόντων πάνω από όλα.




Ομιλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου κατά τη συζήτηση  επί του Ν/Σ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών: «Μεταβολές στη Φορολογία Εισοδήματος, απλουστεύσεις στον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και άλλες διατάξεις»
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Η κυβέρνηση προχωρά στην εκποίηση του ΟΤΕ με μια τροπολογία της νύχτας. Ένα ακόμα από τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.
Θα με ακούσετε. Δεν θέλετε να ακούσετε την αντιπολίτευση. Δεν θέλετε τη Βουλή. Δεν θέλετε τον διάλογο. Θέλετε να φιμώσετε τη Βουλή. Δεν θα μας φιμώσετε. Δεν θα μας σταματήσετε. Δεν θα μπορέσετε να υποβαθμίσετε την Βουλή. Δεν θα σας αφήσουμε. Κύριοι συνάδελφοι, αυτή είναι η αυταρχική σας αντίληψη.
Είναι ένα ακόμα από τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα της Νέας Δημοκρατίας. Μια ακόμα απόδειξη της κρυφής σας ατζέντας. Η κυβέρνηση Καραμανλή βιάζεται να παραδώσει τον ΟΤΕ. Βιάζεται να πουλήσει τον εθνικό μας πλούτο. Έναν πλούτο στρατηγικής σημασίας, που δεν της ανήκει. Δεν σας ανήκει.
Ποιους εξυπηρετεί η πώληση;
Γιατί τέτοια βιασύνη; Γιατί εν κρυπτώ και πραξικοπηματικά οι κινήσεις σας;
Ποιανού το σχέδιο υπηρετείτε;
Σίγουρα δεν υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον. Η πολιτική σας υπονομεύει την προσπάθεια της χώρας μας για την ανάπτυξη εθνικών υποδομών επικοινωνιών

Σχόλια

  1. Βρε "Καραγκιόζη" Παπανδρέου γιατί μας εξοργίζις.
    Ξέρεισ πόσο αξίζεις? ή έχεις το ακαταλόγιστο ή εισαι σε διατεταγμένη υπηρεσία όσο είσαι στην Ελλάδα μας. Στην Ελλάδα μας η οποία δεν είναι Πατρίδα σου. Δε φοβάσαι τίποτα μωρέ. δεν εχεις λίγο φιλότιμο?Καλά εσύ, όλοι οι άλλοι στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν συνήδειση, κανένασ μωρέ εκεί στο ΠΑΣΟΚ, ούτε ένας, ένας να σταθεί στο υψος των περιστάσεων. Καλά ο ανεκδιήγητοσ Κακλαμάνης και ή άλλη η γρια-βάσω παραμβένουν τάχα .... όταν τα έχει μαύρα το ΠΑΣΟΚ. Αντε ξεκουμπιστείτε από την Ελλάδα γιατι αν το μέλλον των ημών των Ελλήνων είναι δυσοιωνο το δικό σας θα είναι καταδικασμένο στους αιώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αριστο δεν έχεις τι να γράψεις και μας κανεις ανασκόπηση δηλώσεων του ΓΑΠ από το παρελθόν.
    Σοβαρέψου ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.