“Όποιος προωθήσει ξανά θεωρίες συναίνεσης δεν έχει θέση στη ΝΔ”

Σύμφωνα με πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς διαμήνυσε σήμερα προς πάσα κατεύθυνση ότι όποιος από το κόμμα προωθήσει ξανά θεωρίες συναίνεσης “να ξεχάσει τη Νέα Δημοκρατία“.

Όπως εξήγησε ο συνομιλητής μας την στιγμή που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καταρρέει και ο Αντώνης Σαμαράς ζητά από τον λαό ισχυρή αυτοδυναμία για καθαρές λύσεις, αποτελούν τουλάχιστον υπονόμευση οι θεωρίες περί συναίνεσης που διατυπώνονται από ορισμένους της ΝΔ, επειδή ως γνωστόν η συναίνεση προωθείται από κυβερνητικούς κύκλους στα δικά τους μέτρα και σταθμά
 Εκεί που συμφωνούμε θα το λέμε, κι εκεί που διαφωνούμε θα το λέμε επίσης”  δήλωσε το ίδιο στέλεχος διευκρινίζοντας ότι η θέση αυτή του Σαμαρά δεν πηγάζει από “λογική συναίνεσης”, αλλά από “εθνική λογική.” Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε άλλωστε στην τελευταία συνέντευξή του: «Συναίνεση ή συνενοχή στο λάθος, δεν πρόκειται να δώσω»
Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια πηγή βλέποντας σήμερα το βράδυ τα δελτία ειδήσεων, ο Α.  Σαμαράς ακούστηκε να λέει διάφορα … “καλαματιανά” όταν είδε τον κ. Παυλόπουλο να βγαίνει στην τηλεόραση για πολλοστή φορά. Όπως διευκρίνισε η ίδια πηγή “δεν βγάζει η ΝΔ τον κ. Παυλόπουλο στα κανάλια, αλλά αυτά τον καλούν“.

Σχόλια

  1. Ωραίος!!!!! πρώτα συναινεί με το νόμο με τα ΑΕΙ και μετά απειλέι.
    Αντώνη αφου συναίνεσες μήπως δεν έχεις θέση στη ΝΔ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον η "πηγή που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση" είναι οι ευσεβείς πόθοι του αρθρογράφου. Γιατί όπως επισημαίνεται από τον ίδο ο κ.Σαμαράς είπε "εκεί που συμφωνούμε θα το λέμε.....". Κάθε γνήσιος δημοκράτης δεν είναι δυνατόν να είναι μηδενιστής και δογματικός. Η στείρα άρνηση, πρακτική που ακολουθήθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της αριστεράς, μόνο δεινά επεφύλαξε στον τόπο. Χαιρετίζω την Ν.Δ. για την υπεύθυνη στάση της. Απέδειξε πόσο πολύ πιστεύει στις δημοκρατικές διαδικασίες, εισάγοντας νέα ήθη στην πολιτική ζωή του τόπου και βάζοντας το Εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. Η λυσσαλέα επίθεση από την αριστερά, δείχνει και το μέτρο της δημοκρατικότητάς της. Οι όποιες άλλες αντιδράσεις προέρχονται από εκείνους που λειτουργούν με παρωπίδες και εμπάθεια. Η Ν.Δ. εξέφρασε με σθένος την αντίθεσή της στην Κυβερνητική πολιτική, χωρίς ταλαντεύσεις ακόμη και κάτω από την πίεση των ηγετών όλης της Ευρώπης, αποδεικνύοντας την προσήλωσή της πρωτίστως σε αρχές, που γνώμωνα έχουν το Εθνικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πριν αλεκτωρ λαλήσει ο Αντωνιος ξανα-συναίνεσε
    http://press-gr.blogspot.com/2011/08/blog-post_5263.html
    Μηπως δεν εχει Θεση στη ΝΔ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.