"Ταραχή" στα Μέγαρα από τον Λε Πα

 
Ταραχή προκάλεσε στα Μέγαρα ο Λευτέρης Πανταζής!. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του Πανιωνίου, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου ως ο ιδιοκτήτης του ιστορικού Βύζαντα, που από τη νέα περίοδο αναμένεται να αγωνιστεί στη Football Leaque (πρώην Β’ Εθνική).

Eνα τηλεφώνημα από τον μεγαλομέτοχο του Βύζαντα Δημήτρη Τραγκουμανίδη στάθηκε αρκετό για να «ψήσει» τον «Mr Ταραχή» να αποδεχτεί την πρόταση, αφού θα πάρει τις μετοχές της ομάδας χωρίς κανένα αντίτιμο.

Οι δύο άντρες συνδέονται με συγγενική σχέση και ο Τραγκουμανίδης (ιδιοκτήτης βενζινάδικου στο 30ό χιλιόμετρο Αθηνών - Κορίνθου) ζήτησε από τον ξάδερφό του να αναλάβει εν λευκώ τον Βύζαντα, επειδή ο ίδιος έχει κάνει τον κύκλο του στην ομάδα και δεν επιθυμεί άλλο να συνεχίσει.

Ο Λευτέρης Πανταζής προχώρησε σε έλεγχο στα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου, τον οποίο βρήκε «καθαρό», και στη συνέχεια αποφάσισε να πει το «ναι». Δεξί χέρι του «Λε-Πα» θα είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Σωτήρης Γεωργουδάκης, ο οποίος θα «τρέξει» αυτές τις μέρες το θέμα του νέου προπονητή της ομάδας, αλλά και τις μεταγραφές.

Τα τελευταία χρόνια ο Λευτέρης Πανταζής ήταν αντιπρόεδρος στον Α.Ο. Περιστερίου, ενώ πριν από λίγο καιρό προσπάθησε να αγοράσει την Προοδευτική. Οπως έλεγε στους συνεργάτες του, έχει δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους του ποδοσφαίρου αλλά και συναδέλφους του που του εύχονται καλή επιτυχία, αλλά εκείνος που δεν τον έχει πάρει ακόμη είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έχει «καεί» από το πέρασμά του στην προεδρία του Ηρακλή.

Π.ΚΑΤΩΝΗΣ
espresso

Σχόλια