Που τους βρήκαμε όλους αυτούς τους "φωστήρες"...;;

Μπαρόζο: Το δεύτερο ελληνικό σχέδιο διάσωσης δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, έχει παραδεχθεί ότι το σχέδιο τον περασμένο μήνα, για να σώσει την ήπειρο από μια κρίση του χρέους, μετά το δεύτερο ελληνικό σχέδιο διάσωσης δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές.

Ο κ. Μπαρόζο προειδοποίησε ότι οι «τολμηρές αποφάσεις» που λήφθηκαν για το ελληνικό πακέτο και η αυξημένη ευελιξία του EFSF «δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις αγορές".
independent.ie
Υ.Γ
Μου αρέσει που λέει ο Μπαρόζο ότι το 2ο πακέτο απέτυχε....
Λες και το 1ο ήταν επιτυχημένο ;
Aυτοί οι τύποι πάντως έχουν πολύ πλάκα γενικά, μόνο που παίζουν με τα δικά μας νεύρα, την δική μας οικονομία και το δικό μας μέλλον.

Σχόλια

  1. Μα γιατί "κ." Μπαρόζο; Γιατί δεν σας παίρνουν στα σοβαρά οι αγορές; Λέτε να θεωρούν ότι τα σχέδια διάσωσης είναι απλώς τρύπες στο νέρο που επιδεινώνουν αντί να επιλύουν τα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Οικονομίας;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.