ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

Όπως πάντα έτσι και τώρα για άλλη μια φορά οι Γερμανοί ξαναχτυπήσανε .!
Δεν βάζουν μυαλό με τίποτε ... Τόσες καταστροφές επέφεραν στην Ανθρωπότητα και στον ίδιό τους τον εαυτό τον περασμένο αιώνα και αντί να ταπεινωθούν επανέρχονται δριμύτεροι, αγριότεροι, απανθρωπότεροι .!
Τι είπε ο κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ; Με αδίστακτο τρόπο, ότι, η Ελλάδα πρέπει ουσιαστικά να ξεχάσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και ότι βρίσκεται στην κατάσταση της πρώην Ανατολικής Γερμανίας .!
Μήπως, όμως, η Ελλάδα δημιούργησε παγκόσμια ολακαυτώματα μέσα από παγκοσμίους πολέμους;
Μήπως η Ελλάδα έφτιαξε Άουσβιτς και κρεμματόρια; Μήπως η Ελλάδα κατακρεούργησε δεκάδες εκατομμύρια σ' όλη την Ευρώπη, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, εν' ονόματι του υπερανθρώπου της Αρίας φυλής; Ασφαλώς ΟΧΙ ! 
Απλά ο κ. Σόιμπλε παρέα με την κ. Μέρκελ, ως γνήσιο Ά(γ)ριοι χρειάζονται μιά τέτοια ''νίκη'' (που στην ουσία είναι πύρρεια νίκη) εναντίον ενός δοξασμένου έθνους και ενός λαού που πάντοτε στεκόταν και θα στέκεται απέναντι σε κάθε τύραννο κάθε εποχής είτε αυτός ακούει στο όνομα Κάϊζερ είτε στο όνομα Χίτλερ είτε στο όνομα Σόιμπλε και Μέρκελ. Τελικά βέβαια και πάλι η έπαρση θα νικηθεί, όπως πάντοτε γίνεται μέσα στην ανθρώπινη ιστορία .!

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Σχόλια