Στη Σαντορίνη η Ριάνα


Η Σαντορίνη περιμένει να έρθει η Ριάνα ινκόγκνιτο. Η διάσημη τραγουδίστρια, γνωστή και για τις θεσπέσιες καμπύλες της, αναμένεται να φτάσει στο πιο ιδιαίτερο νησί του κόσμου στις 20 Αυγούστου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, θα μείνει σε σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στην Οία, που αποτελεί το πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού. Η σταρ, εξάλλου, έχει ανάγκη από ξεκούραση .
Η πληροφορία της «Espresso» προέρχεται από έγκυρη πηγή, σύμφωνα με την οποία η διάσημη σταρ έχει επισκεφτεί και παλιότερα τη το νησί, σε χρόνο που κανείς δεν την πήρε είδηση, μόνο και μόνο για να απολαύσει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου και στο πέλαγος κυριαρχούν τα πορφυρά χρώματα του ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης, που είναι από τα καλύτερα του κόσμου.

Ανθρωπος της Ριάνα που επικοινώνησε με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου δεν ζήτησε κάτι παράλογο για λογαριασμό της (τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή), εκτός του να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα κατά την παραμονή της εκεί. Και, φυσικά, να υπάρξει ασφάλεια που θα την προστατεύει.

Η Ριάνα ήρθε πέρσι στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της και εμφανίστηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Και μπορεί να αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό για την ανεπανάληπτη ερμηνεία της, αλλά το δυσαρέστησε με τους βεντετισμούς της. Κατ’ αρχάς εμφανίστηκε στη σκηνή με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, ενώ στο φινάλε δεν ανταποκρίθηκε στα δυνατά encore του κόσμου, γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς.

Στη διάσημη 23χρονη τραγουδίστρια αρέσει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της και με τις δηλώσεις της. Πρόσφατα απογοήτευσε τους θαυμαστές της στο Twitter, όταν σχολίασε στον λογαριασμό της: «Χθες έκανα την πρώτη μου φωτογράφηση με τον Russel James. Δεν χρειάστηκε πολύ προετοιμασία πέρα από αποτρίχωση και λιμοκτονία!»

Η Ριάνα, εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το νέο πρόσωπο της μεγάλης καμπάνιας του Emporio Armani, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Μέγκαν Φοξ.
ΠΗΓΗ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Σχόλια