Βρε τον κακό Καραμανλή άκου να μην θέλει "να μας πάρει τα μέτρα"!



Τι είπε ο μέγιστος Δούκας χθες στο Mega μετά την φοβερή του "αποκάλυψη" στο Βήμα (τυχαίο;;)...
«Ο Καραμανλής δεν ήθελε να στραφεί τον ελληνικό λαό και θεωρούσε ότι μπορούσαμε να τα βολέψουμε χωρίς θυσίες. Εγώ πίστευα ότι έπρεπε να γίνουν δραστικές περικοπές. Αυτά δεν συζητήθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Υπήρχε η Κυβερνητική Επιτροπή που συνεδρίαζε κάθε εβδομάδα. Είχαμε αποφασίσει την ήπια προσαρμογή. Από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι κανείς δεν συμφωνούσε με αυτές τις εκτιμήσεις. Κανείς δεν ήθελε να στριμώξει τα πράγματα»... 
Τι προσπαθειτε να αποδειξετε κύριε Δούκα ότι για την σημερινή κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας ευθύνεται ο κακός Καραμανλής ; μάλλον ξεχνάτε ότι το ΠαΣοΚ είναι κυβέρνηση και πρωθυπουργός ο Γιωργάκης Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός των αντιλαϊκών μέτρων και του ΔΝΤ... 

Σχόλια

  1. Δεν υπερασπίζομαι τον ΓΑΠ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Καραμανλής μόλις είδε ότι δεν βγαίνει άλλο την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια. Γνήσιος συνεχιστής του Λεωνίδα του Κωλοκοτρόνη του Παπαφλέσα και άλλων ηρώων μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Οσο προσπαθείτε να καλύψετε τον "ακαλυπτο" τόσο εκτίθεστε και εσείς αλλά και το κόμμα που υποστηρίζετε.
    Επιτέλους παραδεχθείτε τα λάθη της κυβέρνησης καραμανλή και την αδράνεια που εδειξε που σαν αποτέλεσμα είχε τη σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχουν λεφτά
    ενώ δεν υπήρχαν...
    Λοβέρδος: Όταν λέγαμε λεφτά υπάρχουν είμαστε δημαγωγοί ..
    Οι καταλήψεις που κάναμε ως αντιπολίτευση στα λιμάνια δεν ήταν κάτι σωστό..
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/07/blog-post_8007.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την απάντηση την εχει δώσει ο Δούκας ....
    Θυμάσαι αγαπητέ υπερασπιστή του κουρασμένου τι απάντηση εδωσε ο κωστας στο debate για το έλλειμα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ
    http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/08/blog-post_9018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.