Ούτε ένα ώριμο έργο δεν έχει να εντάξει στο ΕΣΠΑ ο Χρυσοχοΐδης! Καταρρέει πριν ξεκινήσει το περίφημο σχέδιο Μάρσαλ


Η μόνη σωτηρία μας έτσι που μας κατάντησαν και προκειμένου να επιβιώσει ο κόσμος, είναι η έλευση των ξένων επιτρόπων μιας και οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν ανίκανοι... διαβάστε κατάσταση κράτους να φρίξετε:
- Οι περιφέρειες τα πάνε πολύ καλύτερα απ' τα υπουργεία των ΠΑΣΟΚων στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ: 27% απορροφητικότητα εμφανίζουν τα περιφερειακά προγράμματα που εκτελούν οι περιφέρειες και μόνο 19% τα τομεακά που εκτελούν τα υπουργεία!


- Τον Ιούλιο του 2009 η Ευρωπαϊκή Τράπεζα επενδύσεων ενέκρινε δάνειο 2 δις για έργα: Μέχρι τέλους του 2010 δεν είχαν εισπράξει ούτε ένα ευρώ, ενώ μέχρι σήμερα έχουν εισπράξει μόνο το 0,5 δις

-
Χρυσοχοΐδης: Δεν έχει ούτε ένα (1) ώριμο έργο να εντάξει στο ΕΣΠΑ και τρέχει τους περιφερειάρχες... εκτός αυτού ανήγγειλε για πολλοστή φορά τις ίδιες διοικητικές μεταρρυθμίσεις!

-
Διαμαντοπούλου: το πρόγραμμα «εκπαίδευση και διά βίου μάθηση» έχει απορρόφηση 14,9%
- Μπιρμπίλη: το πρόγραμμα για το περιβάλλον έχει απορρόφηση 9%
- Ραγκούσης-Νταλάρας: το φιλόδοξο πρόγραμμα «διοικητική μεταρρύθμιση» έχει απορρόφηση μόλις 7,65%!!!

Σχόλια

  1. "Η μόνη σωτηρία μας έτσι που μας κατάντησαν και προκειμένου να επιβιώσει ο κόσμος, είναι η έλευση των ξένων επιτρόπων μιας και οι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν ανίκανοι..."

    Ενώ τώρα που έρχεται ο Γερμανός Gauleiter και το επιτελείο του σωθήκαμε δηλαδή; Τι νέο ψευδοδίλημα είναι και αυτό πάλι; Κατοχή ή χάος; Εκεί έχει εκφυλιστεί ο πολιτικός λόγος στην χώρα μας; Στα ψευδοδιλήματα και στις φοβέρες; Όσοι τα σκαρφίζεστε και τα διατυπώνετε, δεν βαρεθήκατε ακόμα να λέτε τα ίδια και τα ίδια;

    Το πρόβλημα είναι καθαρά συστημικό, βλέπουμε την κατάρρευση του καπιταλισμού σε ζωντανή μετάδοση, και τον βλέπουμε την στιγμή που ακολουθεί τον κομμουνισμό κατά πόδας στον ίδιο γκρεμό της ιστορίας... Τίποτε δεν το σταματάει αυτό, ούτε καν ένας ανώτερος, από όλους εμάς τους ιθαγενείς, Άριος Γερμανός διοικητής και ούτε το σαπισμένο πολιτικό μας σύστημα.

    Μην περιμένετε λοιπόν και μην ευαγγελίζεστε πως οι βάρβαροι θα έλθουν να μας σώσουν από τα λαμόγια και τους απατεώνες που παρέδωσαν την χώρα στα σκυλιά. Όταν έλθουν, η αποστολή τους είναι να επιμεληθούν την μεταφορά του εθνικού μας πλούτου, που αυτή την στιγμή υφαρπάζουν και να το στείλουν στα αφεντικά τους, τις Γερμανικές και Γαλλικές τράπεζες. Δεν είναι μέρος της λύσης όλοι αυτοί. Είναι το ίδιο το πρόβλημα. Για πλιάτσικο έρχονται!

    Η μόνη λύση για να επιβιώσει ο λαός είναι να ξαναρχίσει να παράγει ο ίδιος τα τρόφιμά του, όχι να περιμένει να τον σώσει κάποιος ξιπασμένος ευρωπαίος, βιολογικά ανώτερος των κατώτερων σκουρόχρωμων ιθαγενών, που θα πει μια σοφία μπροστά στις κάμερες και με αυτή θα τον σώσει!

    Αγαπητοί Έλληνες, η καταστροφή είναι ήδη εδώ... Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και μην περιμένετε την σωτηρία σας να έλθει απέξω! Τότε θα αλλάξουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.