Ο Χατζηνικολάου ψάχνει ιδέες μέσω Twitter για το blog του

Πολυπράγμονας ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alter, πέρα από τις δραστηριότητές του σε τηλεόραση, εφημερίδα και ραδιόφωνο, σκέφτεται να δημιουργήσει και έναν προσωπικό ιντερνετικό χώρο ελεύθερης σκέψης και διαβούλευσης με ευρεία θεματολογία.
O anchorman σχεδιάζει το δικό του blog και μάλιστα δεν το κρατά κρυφό, αλλά το μοιράζεται με τους Twitterόφιλούς του. Μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή αναζητά το όνομα του blog του και γι’ αυτό ζητά τη βοήθειά τους. «Δέχομαι προτάσεις για το όνομα του blog μου. Οποιος έχει καλή ιδέα, ευπρόσδεκτη!» έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του.


 
Και μάλιστα η ανταπόκριση ήταν άμεση καθώς επώνυμοι και ανώνυμοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν στο νέο του εγχείρημα. Οι followers του έριξαν μάλιστα στο τραπέζι των ιντερνετικών διαπραγματεύσεων ονόματα για το καινούργιο του project. Ανάμεσα σε αυτά τα: wall.blogspot, nikospost και ΠαΝικος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αν και καινούργιος στο Twitter, είχε πολύ μεγάλη απήχηση στο κάλεσμα του και μάλιστα έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους του. «Σας ευχαριστώ όλες και όλους. Ξεχώρισα 5-6 πολύ καλές ιδέες, που αν τις επεξεργαστούμε σωστά, μπορεί να μας δώσουν τη λύση» τους απάντησε πάντα ευγενικός και τζέντλεμαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο νέο του εγχείρημα επιθυμεί να βάλει την προσωπική του σφραγίδα, αλλά παράλληλα να κρατήσει το blog του μακριά από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Τ.Τ.

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=3&artID=1401316

Σχόλια