Τώρα ανακάλυψαν τις επενδύσεις...

Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών επισκέφθηκε την BDI
Ο πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Σύνδεσμου Γερμανών Βιομηχάνων (BDI), συνομίλησε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών σχετικά με την πιθανή υποστήριξη της Ελλάδας από τη γερμανική βιομηχανία.
Η Ελλάδα χρειάζεται τη γνώμη της BDI για ένα άμεσο επιχειρηματικό σχέδιο. Μόνο με ένα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα, η χώρα θα επιτύχει και πάλι έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό σε μακροπρόθεσμη βάση. 
Στις 6 Ιούλιου ο Keitel, Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Markus Kerber  συνομίλησε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με τους τρόπους για την κινητοποίηση ιδιωτικών κεφαλαίων για να γίνει η χώρα ελκυστική για τους επενδυτές.

Το BDI σηματοδότησε προς τον Υπουργό Οικονομικών, ότι η γερμανική βιομηχανία θα συμβάλει στη δημιουργία, από την ελληνική κυβέρνηση καλύτερων συνθηκών επενδύσεων. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα πολυετές πρόγραμμα για να κάνει τη χώρα ελκυστική για τους επενδυτές. 
Μόνο με ένα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχόλησης μπορεί να προκύψει, σε βαθμό που είναι αναγκαίο για να παράγει αρκετό φορολογικών εσόδων για την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.

Σχόλια