Τότε ήταν τα παιδιά της οργής... Τώρα ;;


Τα παιδιά της οργής ( Όταν τα "δικά τους" παιδιά βεβήλωναν τον Παρθενώνα με κυβέρνηση Καραμανλή, ήταν τα παιδιά της οργής )

ΤΏΡΑ 
 
 

Σχόλια

  1. Χα χα χα χα , ακόμα τα κομματάκια μαλώνουν μεταξύ τους?? Κενοί,(το κομματικό σκηνικό) όλο με τέτοια ασχολείται διότι δεν έχει να πει κάτι περισσότερο δημιουργικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.