Αποδοκιμάστηκε ο Χαρακόπουλος στη Λάρισα και έφυγε απ' την πίσω πόρτα για να γλυτώσει τ' αυγά...

http://www.larissanet.gr/get_img?NrArticle=8206&NrImage=202&ImageWidth=610Και Πυργιώτη-Γκερέκου τα άκουσαν χοντρά...
γλύτωσε η Τζότζολα που λόγω χαμηλής αναγνωρισιμότητας πέρασε ανενόχλητη ανάμεσα απ' τους διαδηλωτές...
επικοινωνιακός γάτος ο Αβραμόπουλος που ακύρωσε την παρουσία του...
Δυστυχώς η κατάσταση στη ΝΔ είναι τραγική και έχουν μείνει μόνο ο Σαμαράς και ο Μιχελάκης να παλεύουν εναντίον όλων...
Ο κ. Χαρακόπουλος, που είναι και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔδιάλεξε τη μέρα για να προβάλει ένα μικρό μυθιστορηματάκι που έχει γράψει!!! Εντάξει θα μας πει ότι η εκδήλωση ήταν από καιρό προγραμματισμένη κ.λπ δικαιολογίες αλλά είναι σίγουρο ότι οι εκδηλώσεις μπορούν και να ακυρωθούν λόγω της κρισιμότητας των ημερών.
Εντύπωση δε προκαλεί πως χθες όσο ο κ. Χαρακόπουλος παρουσίαζε το βιβλιαράκι του και διάφοροι φίλοι του υμνούσαν τις λογοτεχνικές αναζητήσεις του... κάποιοι ερασιτέχνες blogger διάβαζαν το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ το βράδυ στη Βουλή για να βρούνε την αλήθεια και να αποκαλύψουν ότι μας κρύβει το δίδυμο ΓΑΠ-ΠΑΠ. Και πράγματι άσχετοι άνθρωποι ανακάλυψαν αυτά που έπρεπε να είχε βρει και προβάλει ο κ. Χαρακόπουλος... ο οποίος σημειωτέον μετά από 20 ώρες δεν έχει βγάλει ούτε ένα χαρτί για όσους αφελείς έχουν μείνει να περιμένουν να ενημερωθούν από τον πολιτικό σχεδιασμό της ΝΔ..
Δυστυχώς η κατάσταση στη ΝΔ είναι τραγική και έχουν μείνει μόνο ο Σαμαράς και ο Μιχελάκης όχι να παλεύουν εναντίον όλων των ΠΑΣΟΚων... αλλά να ισιώνουν και τις γκάφες των δικών τους... 
 

Σχόλια

  1. καλά έγραψε στο πανό ο αγανακτισμένος έξω απο την Πινακοθήκη ....εδώ ο κόσμος καίγεται και ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ ...χτενίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.