Δασκάλα «φίμωσε» μαθητές με ταινία!

Σοκ στην εκπαιδευτική κοινότητα έχει προκαλέσει καταγγελία γονέων για την απόφαση δασκάλας να …κλείσει τα στόματα μαθητών της με αυτοκόλλητη ταινία, προκειμένου να παραδειγματιστούν προφανώς γιατί δεν συνετίστηκαν στις εκκλήσεις της και συνέχιζαν να μιλάνε την ώρα του μαθήματος. Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη σε δημοτικό σχολείο ...
του νομού προκαλώντας τις αντιδράσεις των γονέων αλλά και στελεχών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διενεργήσουν προκαταρκτική έρευνα.
Το απίστευτο περιστατικό έφερε στο φως η «Ελευθερία».
Πηγή: Ελευθερία/Κείμενο: Βαγγέλης Κακάρας

Σχόλια

  1. Το παπαράνω πεσιστατικό δεν είναι το 1ο και δυστυχώς νομίζω ούτε το τελευταίο. Το ίδιο συνέβη σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά (περιοχή Μουρνιές) πριν κάμποσους μήνες. Σε ερωτηση στην δασκάλα του δημοτικού σχολείου η απάντηση της ήταν , οτι έδειχνε στα παιδιά πώς φιμόνουν οι τρομοκράτες τα θύματα τους. Ειναι ποτε δυνατόν να μιλάμε για τρομοκρατία σε παιδιά 6 ετών; Το περιστατικό ευτυχώς δεν επαναλήφθει γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα ήταν πολύ άσχημα για την συγκεκριμένη "δασκάλα". Απο το επομενο εκπαιδευτικό έτος η "δασκαλα" δεν θα είναι στο συγκεκριμένο σχολείο (ειναι αναπληρώτρια) αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα το ξανακάνει.

    Δυστυχώς τα παιδιά μας ειναι απροστάτευτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.