Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν επιβεβαιωθεί η συνομιλία που είχε με τον Μάκη Ψωμιάδη. Σ’ αυτήν, φέρεται να ζητάει ένα «φάρμακο» ενόψει των τελικών της Α1, ενώ εκφράζεται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
Ο σέντερ του Ολυμπιακού λέει στον γνωστό παράγοντα ότι του τελείωσε το φάρμακο και πως χρειάζεται νέο στα μέσα Μαΐου. Ο Μάκης Ψωμιάδης του απαντάει ότι θα το έχει κανονικά. Από κει και πέρα, σχολιάζοντας το ντέρμπι που μόλις είχε περάσει με τον Παναθηναϊκό.... ο Μπουρούσης είπε για τους αδερφούς Αγγελόπουλους: «Ηρθαν οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ... κι έφυγα»!
 
Όπως είναι λογικό το κλίμα για τον Καβαλιώτη σέντερ έχει γίνει βαρύ και ήδη υπάρχουν οι πρώτες αντιδράσεις, που λένε ότι αν επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη συνομιλία ο Γιάννης Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά. Το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι (είναι να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για τη σεζόν 2011-12), ωστόσο υπάρχει όρος σύμφωνα με τον οποίο μπορεί να μείνει ελεύθερος αν ο Ολυμπιακός τον αποζημιώσει με 200 χιλ. ευρώ.
 

Σχόλια