Γ.Α.Π : ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.. (Βίντεο)

Μετά το αλήστου μνήμης: Λεφτά υπάρχουν..
Πήγαμε στο : Λεφτά υπάρχουν αν τα διεκδικήσεις, αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις..
Στην συνέχεια μας προέκυψε το : Χρήματα υπήρχαν και πολλά..
Μόλις πριν από μερικές μέρες, ο Γιώργος μας "πέταξε"
και ένα καινούργιο σλόγκαν...
ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..

Σχόλια

  1. Εδω που φτάσαμε να το ξέρετε πως μονο ενας πόλεμος τους σωζει και γι'αυτο παλεύουν νυχτα μερα. Μην τους κάνετε τη χαρη. Μη χωρίζεστε, αγαπημένα και σεμνα θα τα βγάλουμε περα. μονοι μας.
    Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε δεν πουλάμε.
    Τα δηθεν δάνεια δεν τα πήραμε ποτε, οι συμβάσεις ειναι παράνομες. Το δηθεν χρεος ειναι ο ζυγος που οι σύγχρονοι τύραννοι περνάνε κολάρο στο λαιμο των σκλαβων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.