ΠΡΟΔΟΣΙΑ :Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...

Αυτό δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μάλιστα αποκάλυψε ότι το ανακοίνωσε χθες στο ΚΤΕ ο Παπακωνσταντίνου !!!!
Μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!
Δείτε τα όσα απίστευτα αποκάλυψε ο κ. Κουκουλόπουλος, πριν λίγες ώρες στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα"
Δείτε το Βίντεο..


Στο χθεσινό ΚΤΕ είχαμε μια πολύ σημαντική  ανακοίνωση από τον ΥΠΟΙΚ..που ο καθένας μπορεί να την κρίνει !!!
Φαίνεται ότι το ζήτημα της επαπειλούμενης χρεοκοπίας, μετατέθηκε για μετά από 3-4 χρόνια..
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας...να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια...
Κ. Παπαδάκη σας λέω όλη την αλήθεια, δεν σας λέω την μισή...

Υπάρχει και η περίπτωση (λέμε εμείς) να μην κατάλαβε καλά ο κ. Κουκουλόπουλος ...τι τους αποκάλυψε χθες ο ΥΠΟΙΚ...
Μήπως πρέπει να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με αυτό το θέμα;;; 

Σχόλια

  1. μα ειναι ηλιθιος;για καλο το ειπε;πως γινεται να αποφασιζουν κατι τετοιο λες και ειναι ενα μελλοντικο τους σχεδιο;δεν τους βγαινει για τωρα και μας καθησυχαζουν για 3-4 χρονια;τι να πει κανεις κριμα που υπαρχουν ανθρωποι σας κι αυτους που μας κυβερνουν και μας εφεραν σ αυτο το σημειο.οι αρχαιοι μας προγονοι ενδιαφερονταν για την υστερφημια τους.αυτοι; τι λεω μηπως ειναι ελληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.
    συγκεκριμενα, μολις ζητησε στην βουλη από την -συγκυβερνηση του- να αδειάσει η αστυνομία την πλατεια συνταγματος , με την δικαιολογια ότι τα μαγαζια δεν δουλευουν για να τους αποδωσουν φόρους .
    ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΚ@Τ@.

    ΠΑΛΙΟ λ ΟΥΣΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοβαρα;Ο πρωθυπουργος μας λοιπον που αρεσκεται να μας θετει εκβιαστικα διλληνατα και εσχατως μιλαει για δημοψηφισματα, ας θεσει την εν λογω συμφωνια σε δημοψηφισμα να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ισχυουν όσα λέει ο κουκουλόπολος το έγκλημα είναι διπλό.
    Πρώτο θα χρεωκοπήσουμε έχοντας διαλύσει την παιδεία, δημόσια υγεία, τον κοινωνικό ιστό και οι Έλληνες δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα.

    Δεύτερο, θα έχει ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία και κάθε τι που της δίνει προστιθέμενη αξία, ο ορυκτός πλούτος, οι υποδομές της Ελλάδας.

    Επιτέλους οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία, όχι απλά να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας από τους σφετεριστές.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτούμαι την πτώση της κυβέρνησης για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΘΕΤΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα κατακρεούργησαν τη χώρα, έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις στα παπούδια που τους ψήφισαν και μαθηματκά πλέον (είτε συμφωνημένα είτε όχι) η χώρα βαδίζει προς τη χρεοκοπία. Κερδισμένοι οι εξωτερικοί "φίλοι" μας, τη γλιτώνουν οι πολιτικοί και αυτοί που ψιλοκατοχύρωσαν ήδη σύνταξη. Όλοι οι υπόλοιποι 40 χρόνια σκλαβιάς με 400 ευρώ. Ακόμα και με δραχμή πλέον δεν θα μπορεί ο Έλληνας να παράγει γιατί τον στέγνωσαν ήδη. Αν θέλαμε χρεοκοπία έπρεπε να γίνει απο το 09 και μέχρι τώρα να είχε αρχίσει μια μικρή ανάκαμψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.