1ο summer school Πολιτικής επιμόρφωσης

Πολιτικής Ακαδημίας ΟΝΝΕΔ
1-3 Ιουλίου, Λιτόχωρο Πιερίας
Η Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ διοργανώνει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κων/νος Καραμανλής, το 1ο Summer School Πολιτικής Επιμόρφωσης.
Στα πλαίσια της προσπάθειας για  επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική πραγματικότητα, διοργανώνεται από την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, το πρώτο επιμορφωτικό Summer School για μέλη της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο Λιτόχωρο Πιερίας και απευθύνεται κυρίως...
σε μέλη των οργανώσεων της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, των Ιονίων νήσων, της Μακεδονίας και της Θράκης που επιθυμούν να ενημερωθούν γύρω από ζητήματα ιδεολογίας, πολιτικής επικοινωνίας, κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τρέχουσας επικαιρότητας. Στόχος είναι η καλύτερη δυνατή ανάλυση των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο της πολιτικής, της ιδεολογίας και της επικοινωνίας αλλά και η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σχετικά με την πορεία του πολιτικού συστήματος στη χώρα.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από τις εισηγήσεις εγνωσμένης αξίας ακαδημαϊκών, πολιτικών αλλά και επαγγελματιών του χώρου να προβληματιστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για το μέλλον της  πολιτικής σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τρίτη 28/6 μέσα από την ειδική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΟΝΝΕΔ www.onned.gr

Σχόλια