Βόμβα Χρυσοχοϊδη στο ΜEGA !!!

Μιλώντας στην εκπομπή του Ι. Χασαπόπουλου και Μ. Αναγνωστάκη σήμερα το πρωί στο ΜEGA (που αλλού ;;;) και υπερασπιζόμενος την ΜΗ δημοσιοποίηση των συζητήσεων με τον κ. Στρος Καν από την πλευρά του πρωθυπουργού είπε σχεδόν επί λέξη τα εξής :

"Και σήμερα γίνονται συζητήσεις -πχ. για αναδιάρθρωση- αλλά διαψεύδονται γιατί δεν κάνει καλό στην χώρα η δημοσιοποίηση τους!!!



Είπε επίσης :
"Από τη στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε βαθειά κρίση είναι λογικό να δεχόμαστε επιθέσεις

Ενώ τόνισε
ότι ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι ο υπουργός Οικονομικών ταξίδευσε χθες στο Λουξεμβούργο.

Όταν λοιπόν ένα από τους κύριους υπουργούς λέει στην ΤV ότι γίνονται συζητήσεις για την αναδιάρθρωση (
μυστικά...) αλλά δεν δημοσιοποιούνται γιατί κάνει "κακό στην χώρα"  την ΙΔΙΑ αυτή ώρα θεωρεί ότι κάνει ΚΑΛΟ στην Χώρα που αναφέρεται στις όποιες αυτές συζητήσεις;;;
Αφού μόνος τις δημοσιοποιεί !!!
Άν αύριο πάρουν αυτό το κομμάτι των δηλώσεών του οι Γερμανοί του Spiegel και το μεταφράσουν στα Γερμανικά και το παίζουν όλη μέρα τι θα πούμε ;;;
Θα διαμαρτυρηθούμε;;; 


http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/05/ega.html

Σχόλια

  1. Το γνωστό κόλπο του ΠΑΣΟΚ. Εμφανίζονται στελέχη του σε στημένες εκπομπές, εκστομίζουν τις προθέσεις τους και περιμένουν αντιδράσεις.

    Οι έγκριτοι δημοσιογράφοι το αφήσανα ασχολίαστο,τυχαίο;

    Μετά, αναρωτιόμαστε γιατί δεν θα ξαναβγούμε στις αγορές, δεν αποδίδουν οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών και θα χρειαστεί να ξεπουληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.