Δεν θα είναι πλέον ελκυστικό το ΔΗΜΟΣΙΟ...

Αυτό τώρα που θεωρεί η Ελευθεροτυπία σαν "Πρόβλημα" γιατί είναι κακό για τον Έλληνα φορολογούμενο ;;;
Θα θυμάστε
παλιά (ίσως το έχετε προσέξει και σε ορισμένες ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες...) ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνταν ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ...
Αυτό άλλαξε με τα χρόνια και οι θέσεις στο δημόσιο όπου και ΠΟΛΛΑ λεφτά έπαιρναν και ΜΟΝΙΜΟΙ ήταν στις θέσεις τους και εργαζόταν ΧΑΛΑΡΑ έκαναν τους Έλληνες να συνωστίζονται στα βουλευτικά γραφεία για τις ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ σχέσεις για μία περιζήτητη θέση...
Ας ελπίσουμε ότι αυτό ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
Ας ελπίσουμε ότι οι θέσεις στο δημόσιο δεν θα είναι πια ελκυστικές για τους Έλληνες.
Γιατί δηλαδή είναι κακό η (προς τα κάτω εννοείται...) εξίσωση των μισθών με τον ιδιωτικό τομέα;;;
Είστε τώρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ με τον τρόπο που σας αντιμετώπιζε ο υπάλληλος του δημοσίου ;;;
Ένα μόνο με ενοχλεί...
Γιατί 4ΕΤΕΣ και όχι ΜΟΝΙΜΟ γκρέμισμα;;;


http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/05/blog-post_18.html

Σχόλια

  1. Προφανώς το δημόσιο χρειάζεται ξεκαθάρισμα αλλά στη ρουσφετολογική Ελλάδα τι σόι ξεκαθάρισμα θα είναι-οι κομματικοί μένουν και οι ακομμάτιστοι φεύγουν?
    Απ' την άλλη τώρα εσύ τι είσαι, μήπως απ' αυτούς που θέλανε (να μπουν στο δημόσιο) αλλά δεν τους έκατσε και βγάζεις τέτοια χολή?Δεν είναι όλα ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ, έχει και γκρι.
    Ή είσαι εργοδότης ή ελεύθερος επαγγελματίας για να μιλάς έτσι (απ' αυτούς που πληρώνουν φόρους-καλό ε? χα χα χα).Αυτό το εξίσωση προς τα κάτω κύριε έξυπνε βολεύει μόνο τους εργοδότες και σκίζει τους εργαζόμενους.Είσαι απ' αυτούς που θεωρούν υψηλόμισθους τους υπαλλήλους των 700 ευρώ?
    Τι να πω, μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.