Έκτακτη είδηση:Συνάντηση πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Συνάντηση πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Πριν λίγο ανακοινώθηκε ότι, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε συνάντηση των πολιτικών αρχηγώνέπειτα από αίτημα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα υπάρχουν διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών. Η  συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο.
Μείνειτε συντονισμένοι

Σχόλια

  1. Λίγο όψιμη δεν είναι αυτή η σύγκλιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποια παγίδα ετοιμάζουν.
    Ίσως κάποιο δημοψήφισμα με εκβιαστικό ερώτημα και όχι ουσιαστικό ώστε να το ερμηνεύσουν ώς συγκατάθεση της κοινής γνώμης στα μέτρα της προδοσίας.

    Η λύση είναι εκκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι από εντολή σε αυτόν από τον κ Παπανδρέου. Ο κ Παπούλιας έχει αποδείξει πια ότι δεν του καίγεται καρφί για την τύχη του λαού και της χώρας αλλά υπηρετεί πιστά τα ανδρείκελλα του Παπανδρέου. Κάποιος πρέπει να του μιλήσει γιαυτό. Ελπίζω κάποιος (ο κ Τσίπρας π.χ. αν δεν είναι και αυτός στο κόλπο) να του μιλήσει αύριο σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ στον ορίζοντα(φυσικά αφού τεθούν πάλι εκβιαστικά δειλίματα). Μήπως η σοσιαληστρική κυβέρνηση του Γεωργίου(Jeffrey)Aνδρέα Παπανδρέου είναι καταδικασμένη σε ατιμωτικό τέλος όπως ήταν φυσικό; Ένα δημοψήφισμα ναι μεν θα δώσει χρόνο και πιθανόν λαϊκή συναίνεση(εν αγνοία) στον ΓΑΠ αλλά θα επιφέρει μεγάλες τριβές στην κοινωνία (βλέπε "Αγανακτισμένοι") αλλά και μέσα ΠΑΣΟΚ. Όλον αυτόν τον καιρό από ό,τι φαίνεται προέτοιμαζε την έξοδο με ασφάλεια και με δημοκρατικές διαδικασίες, γιατί αν φύγει τώρα, δεν θα προλάβει ο λαός να τον τιμωρήσει με τον δικό του τρόπο(το νέο Γουδί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.