Βγήκαν τα Ζόμπι από τις τρύπες τους!

SIMITISR-NEW.jpgΑναλυτικό σημείωμα για την υπόθεση με τη γερμανική εταιρία και τη διερεύνησή της από τη Βουλή έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρωθυπουργός. Σημειωτέον ότι το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, βάση του οποίους ζητείται η περαιτέρω διερεύνηση ευθυνών 12 πρώην υπουργών, συζητείται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια του Σώματος.
 
Ο ΛΑΟΣ, όπως και βουλευτές της ΝΔ ζητούν τη διερεύνηση και τυχόν ευθυνών του κ. Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός αντιδρώντας για πρώτη φορά με τον τρόπο αυτό, επιχειρεί να δώσει απαντήσεις για όλα, ξεκινώντας μάλιστα από το 1997. Ο κ. Σημίτης κάνει και μία παρέμβαση επί της γενικής πολιτικής κατάστασης, αφήνοντας αιχμές και για τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς υποννοεί ότι κάποιοι, που δεν θέλουν τη σύγκριση με τη δική του περίοδο διακυβέρνησης, καθώς το συμπεράσμα είναι εύγλωτο με δεδομένη την άσχημη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα,καταβάλλουν προσπάθεια να υποβαθμίσουν εκέινα τα δικά του επιπτεύγματα.

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
    ΜΟΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ,ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ??
    ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ –BΕΝΙΖΕΛΟ-ΛΟΒΕΡΔΟ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΚΟ-ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ JEFFRY.
    ΕΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ,ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΛΛΩΣ ΑΣ ΕΛΘΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ 5 ΕΤΙΑ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    Ύ.Γ
    ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΥΛΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ(ΜΠΑΖΑ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΕΞ΄ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 50 ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ψηφίζουμε τους σωστούς και όχι τα μπάζα.
    Εμείς έχουμε τη κύρια ευθύνη.

    Όταν απέχουμε από τις δημοκρατικές διαδικασίες (αποχή από τις εκλογές)καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.