5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox για να σερφάρετε ανώνυμα

firefox 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα O περιηγητής Firefox είναι γρήγορος, αξιόπιστος και ασφαλής, αλλά επίσης παρέχει και επιπλέον δυνατότητες για εξαιρετική περιήγηση.

Μία από τις κορυφαίες δυνατότητές του, σας επιτρέπει να σερφάρετε ανώνυμα στο διαδίκτυο, ενώ την ίδια στιγμή πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικά λογισμικά για να κατορθώσουν κάτι τέτοιο. Για να το κατορθώσετε αυτό μέσω του Firefox το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε ορισμένα πρόσθετα.
Παρακάτω δείτε τη λίστα με τα 5 κορυφαία plugins:

1.    FoxyProxy
1 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα
Το FoxyProxy είναι το πιο γνωστό και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους χρήστες. Παρέχει κορυφαίες δυνατότητες για να σερφάρετε ανώνυμα και λειτουργεί ως ένα βελτιωμένο εργαλείο διαχείρισης proxy, το οποίο αντικαθιστά πλήρως τις περιορισμένες λειτουργίες proxying του Firefox. Επιπλέον προσφέρει αξιόπιστη σύνδεση με proxy servers σε 24 διαφορετικές χώρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FoxyProxy και για να προσπεράσετε μηχανισμούς ελέγχου περιεχομένου.
2.    Torbutton
22 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα
Το Torbutton προσφέρει ένα κουμπί για να μπορείτε με ασφάλεια να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του Tor στον περιηγητή.  Είναι το μόνο πρόσθετο προς το παρόν που σας προσφέρει τη δυνατότητα μη διέρρευσης της IP διεύθυνση, των cookies και γενικότερα προστατεύει τα προσωπικά σας ηλεκτρονικά δεδομένα.
3.    AutoProxy
3 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα
Εάν θέλετε απόλυτη ανωνυμία στο διαδίκτυο, το AutoProxy είναι το κατάλληλο εργαλείο. Το AutoProxy δεν απαιτεί την ενεργοποίηση ή όχι του proxystatus. Εάν θέλετε να επισκεφτείτε μία ιστοσελίδα μέσω proxy, τότε απλά προσθέστε το όνομα τομέα (domain) στις επιλογές του AutoProxy.
4.    AWB Proxy
4 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα

Το AWB proxy είναι ένα γρήγορο και αξιόπιστο πρόσθετο, το οποίο προσφέρει ανώνυμο proxyserver, στην Αγγλία. Κρύβει την αληθινή σου IPκαι προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα.
5.    Proxy Tool
5 5 κορυφαία πρόσθετα του Firefox  για να σερφάρετε ανώνυμα
Το διαχειριστικό περιβάλλον του Proxy Tool, παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα και 10 διαφορετικές HTTP αναφορές. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies αυτόματα ή μόνοι σας και παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής περισσότερων proxy servers σε αυτό το εργαλείο.

Σχόλια