Εμείς, οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε την βούληση να τερματιστεί αυτή η λεηλασία. (Ι)


Μια ΑΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (default) προκαθορισμένη , από την Ελλάδα θα ανάγκαζε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναγνωρίσει ότι ποτέ δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα, και θα την εξανάγκασε να καταγράψει τις ζημίες στα σκονισμένα βιβλία των απλήρωτων χρεών της.
Τώρα εάν όλα αυτά τα «τεφτέρια» φορτώσουν το περιεχόμενο τους ως χρέος επάνω στα εκκαθαριστικά σημειώματα της εφορίας που ταχυδρομηθούν προς τους ευρωπαίους πολίτες ‘η αντιθέτως αυτό το χρέος απλώς μεταφρασθεί σε λίγο ακόμα ανώδυνο πληθωριστικό χρήμα , δεν το γνωρίζω , έτσι και αλλιώς είναι γνωστόν , ότι όλα είναι θέμα συσχετισμού δυνάμεων ( βλέπε Ισπανία )

Βέβαια υπό την βασική προϋπόθεση ότι στην Ελλάδα θα έχει αποδεδειχθεί και δικαστικώς ότι υπήρξε δόλος και απάτη κατά τον σχηματισμό αυτού του χρέους και υπάρξουν επίσης καταδίκες πολίτικων . Διαφορετικά ας μην περιμένουμε ότι αυτό το χρέος θα γίνει αποδεκτό, ως « επαχθές χρέος », συνεπώς και ως μη πληρωτέο
«Η μεγάλη απάτη της Ευρώπης»΄η «Στην Ευρώπη στήθηκε ένα γιγαντιαίο σύστημα “Ponzi” ή μήπως δεν το γνωρίζετε;» όπως είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα , αναφερόμενοι στο καθεστώς Ponzi , που βασίζεται στο σκεπτικό ότι η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία που δανείζονται τα χρήματα από την ΕΚΤ μέσω των ληστρικών επιτοκίων των ιδιωτικών τραπεζών , τα οποία οι φορολογούμενοι τους θα πρέπει να πληρώσουν , θα έχουν φρικιαστική κατάληξη , εάν το « σχήμα Ponzi »δεν σταματήσει, πριν η ζημιά γίνει ακόμη μεγαλύτερη .
Διότι ΕΚΤ συμπεριφέρεται , σαν ένας κοινός εγκληματίας , που τραβώντας ένα μαχαίρι στον σκοτεινό δρόμο ληστεύει το θύμα του , απειλώντας να διακόψει την ρευστότητα προς στις τράπεζες και να δημιουργήσει οικονομικό χάος. Και αυτό διότι η ΕΚΤ μπορεί να δώσει στις τράπεζες όση ρευστότητα χρειάζονται ώστε ακολούθως εκείνες με την σειρά τους να μπορούν επίσης να παρέχουν στις κυβερνήσεις όση ρευστότητα αυτές χρειάζονται αλλά ΕΝΤΟΚΩΣ ( μάλλον ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ θα έλεγα ), που είναι μεν επικερδές για τις τράπεζες αλλά είναι καταστροφικό για τους λαούς της Ευρώπης .
Το μόνο που χρειάζεται για την επανεκκίνηση της οικονομίας της ευρωζώνης , είναι μια αλλαγή στους κανόνες λειτουργίας της , ώστε να επιτρέψει στην ΕΚΤ να δώσει ρευστότητα στις κυβερνήσεις και στις τράπεζες με μηδενικό επιτόκιο και χωρίς τους τεραστίους τόκους που πολλαπλασιάζουν το τελικό χρέος .
Με αυτήν την αλλαγή των κανόνων ρευστότητας, μπορεί να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα , αλλά αυτή η «αλλαγή» φυσικά πρέπει να συμπεριλάβει και την αλλαγή αρκετών αμαρτωλών (sic) κυβερνήσεων.
Η γιγαντιαία κρίση του χρέους του ευρώ είναι μια ψευδαίσθηση, μια απάτη. Δεν υπάρχει καμία κρίση. Είναι τεχνηέντως δημιουργηθείσα από την ΕΚΤ , τις τράπεζες αλλά και τις συνεργαζόμενες κυβερνήσεις.
Εξ άλλου ακόμη και ένας άσχετος , αρχίζει πλέον και πονηρεύεται δια το πώς είναι δυνατόν , τόσες πολλές δυτικοευρωπαϊκές χώρες να βυθιστήκαν συγχρόνως σε ένα ωκεανό χρέους , άλλωστε μόνο χεράκι χεράκι δεν μας έχουν πει ακόμα , ότι τις είδαν καθώς αυτές έκαναν τις θανάσιμες βουτιές τους .
Η ζώνη του ευρώ θα μπορούσε να στραφεί στον κινεζική τρόπο, όπου τα χρήματα τυπώνονται χωρίς τη δημιουργία χρεών , δηλαδή χωρίς να τα δανείζεται η κινεζική κυβέρνηση από τις τράπεζες και έτσι να απολαύσουμε και εμείς , μια παρόμοια έκρηξη ανάπτυξης και προόδου για όλους μας , πρωτίστως δια τον ελληνικό αλλά και δι όλους τους λοιπούς δυτικούς λαούς , τους εργαζομένους αλλά και τους βιομηχάνους μας και τους βιοτέχνες μας , χαρίζοντας μια απροσδόκητη ανάσα ζωής και ξαναφέρει το γέλιο και την χαρά στους μακροχρόνια ανέργους μας , χωρίς την ανοησία μιας Ευραραβικης Ένωσης ,

( έχουμε θίξει το θέμα Ευραραβια στην εγκληματικότητα και στο έχω μάτια και βλέπω ) η οποία με τις ΟΡΔΕΣ των εισαγομένων φτωχοδιαβολων της Ασίας και Αφρικής και με τα μεροκάματα του «εικοσαευρου» αλήθειες που συνεπάγονται όμως και το κλείσιμο τόσων επιχειρήσεων με κατάληξη την καταστροφή του κάθε οικονομικού επιχειρείν , την εκδίωξη των επιχειρηματιών και επιστημόνων από την Ελλάδα , ώστε να βρουν την τύχη τους στον τρίτο κόσμο και τελικά την καταστροφή της ιδίας της Ευρώπης και του πολιτισμού της , μέσω της διαδικασίας του πολυπολιτισμικού αφανισμού των γηγενών Ευρωπαϊκών λαών. Αφανισμού του πολιτισμού της του ιδίου , αλλά και αφανισμό του δυτικού κόσμου .
Εμείς, οι άνθρωποι πρέπει να έχουμε την βούληση να τερματιστεί αυτή η λεηλασία.
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Σχόλια