Περιοδεία του Α. Σαμαρά στην αγορά της Νέας Ιωνίας Αττικής... o GAP και ο Πάγκαλος πότε θα πάνε;

http://www.newsit.gr/files/Image/02-04-11/resized/samaras_123_533_355.jpgΣτην κεντρική αγορά της Νέας Ιωνίας Αττικής περιόδευσε το μεσημέρι της Τρίτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
Ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι του εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για τη μείωση της αγοραστικής δύναμης, όπως και του τζίρου των επιχειρήσεων.
Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ ...ζήτησε από την κυβέρνηση να καταλάβει επιτέλους τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσει σε αλλαγή πολιτικής.

«Δεν μπαίνει σήμερα άνθρωπος στα μαγαζιά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή την ανάλγητη οικονομική πολιτική, η οποία δημιουργεί έλλειμμα κοινωνικής συνοχής.

» Έχει τραυματιστεί βαθύτατα η ελληνική κοινωνία» τόνισε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες τους και τις τοπικές αγορές.

Τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στα καταστήματα της γειτονιάς του. Να βοηθήσει τους καταστηματάρχες, την περιοχή, την τοπική αγορά, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Σχόλια