Μιχελάκης για τα όσα συμβαίνουν σχετικά με το θέμα της ΔΕΗ

http://www.newsit.gr/files/Image/28-04-11/resized/genop2_499_355.jpgΤο πρώτο: Ο ίδιος ο επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, αρχισυνδικαλιστής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Φωτόπουλος, αποκαλύπτει τον άκρατο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα του κόμματός του. Ιδίως, μάλιστα του υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και του υφυπουργού κ. Σαχινίδη.

Θυμίζει ότι, λίγο πριν τις εκλογές, είχαν ‘’μπουκάρει’’ μαζί στα Γραφεία που συνεδρίαζε το Δ.Σ. της ΔΕΗ για να ματαιώσουν τη λήψη αποφάσεων.

Δίνει, μάλιστα, ο κ. Φωτόπουλος και φωτογραφίες που απεικονίζουν δίπλα του τον υπουργό (στη φώτο βλέπετε όρθιο τον Παπακωνσταντίνου να κάνει κήρυγμα στο ΔΣ της ΔΕΗ το 2008) και τον υφυπουργό.

Θυμίζω ότι, στις 25 Φεβρουαρίου 2008, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπουτσής εκθείαζε την «αγωνιστική» -όπως έλεγε- «παρέμβαση των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΔΕΗ».

Όλα αυτά φέρνουν στην επικαιρότητα το λαϊκισμό του ΠΑΣΟΚ ως Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Έταζαν τα πάντα στους πάντες.

Έλεγαν όχι σε όλα.

Αντιστέκονταν με ακρότητες σε κάθε μεταρρύθμιση.

Τώρα είναι αντιμέτωποι του ίδιου του εαυτού τους.

Και οφείλουν -ιδίως μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Σαχινίδης- να δώσουν εξηγήσεις.

Το δεύτερο: Παρατηρούμε ότι το μισό ΠΑΣΟΚ είναι εναντίον του άλλου μισού. Το ένα απειλεί να καταστήσει όμηρο την κοινωνία, με πρωταγωνιστή τον κ. Φωτόπουλο, με τις κινητοποιήσεις που μεθοδεύει. Και το άλλο παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο.
 

Σχόλια