Παπακωνσταντίνου: "Έχω συχνά πει αστειευόμενος, ότι δεν θα είμαι επιτυχημένος υπουργός, μέχρι η Ελλάδα να κατέβει απ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων.."

κ. Παπακωνσταντίνου, οι 3 μήνες περάσανε και τα αστεία τελειώσανε...
Δείτε σε αποκλειστικότητα στο Βίντεο στο τέλος του άρθρου, τα κύρια σημεία της συνέντευξης του κ. Παπακωνσταντίνου στο WSJ, στις 8 Οκτ.2010.
Δείτε αυτά που κρύβουν και δεν μας δείχνουν τα κανάλια...
Και τι δεν είπε ο υπουργός: 
- Ότι τους τελευταίους μήνες, υπάρχει αλλαγή στην εμπιστοσύνη των επενδυτών... από μια καθαρή αρνητική στάση, σε μια στάση αναμονής, ουδέτερη στάση...
- Ότι τους επόμενους 3 μήνες (δηλαδή τον Ιαν. 2011), θα υπάρχει μια πιο θετική αλλαγή...
- Το υψηλό ρίσκο σήμερα για τους επενδυτές, θα γίνει ΕΥΚΑΙΡΙΑ και θα αποτελεί μια καλή επένδυση..
- Το αποκορύφωμα όμως ήταν αυτό που δήλωσε στο τέλος:
"Έχω συχνά πει αστειευόμενος, ότι δεν θα είμαι επιτυχημένος υπουργός, μέχρι η Ελλάδα να κατέβει απ τα πρωτοσέλιδα των πιο πολλών οικονομικών εφημερίδων.."


Εμείς ένα έχουμε να πούμε:
Κ. Παπακωνσταντίνου, τέρμα τα παραμύθια.
κ. Παπακωνσταντίνου, οι 3 μήνες περάσανε, τίποτα απ αυτά που είπατε δεν έγινε και τα αστεία τελειώσανε...

Σχόλια

  1. Έκανε πλάκα (jocking) λέγοντας πως θα παραιτηθεί.
    Πλάκα!!!!!!!
    Χυδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.