Αρχίζει το ξεπούλημα Νοσοκομείων ;;

Ακούστε στο Video στο τέλος του άρθρου απόσπασμα της συνέντευξης  του κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη ( Ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων της Γερμανίας ) για την οικονομία, στην εκπομπή "ΕΙΠΑΝ....στο Ράδιο 9", με το Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Αναφέρθηκε στα σχέδια της Μέρκελ για πώληση ακίνητης περιουσίας της Ελλάδας, μείωση  επιτοκίων και επιμήκυνση του χρέους.
Παρουσίασε αυτά ακριβώς που αποφάσισαν σήμερα το πρωί οι ηγέτες της Ευρωζώνης.
Στη συνέχεια αφού ανέφερε τι θα μπορούσε να πωληθεί μας έσκασε και την βόμβα για την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων !!!
Προσέξτε τι είπε μεταξύ άλλων ο κ . Χατζημαρκάκης:
"Ξέρω όμως ότι το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, έχει κατέβει τώρα δύο φορές στην Ελλάδα να συζητήσει ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της Υγείας. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για την Ελλάδα στον τουρισμό Υγείας, να γίνει πολύ ελκυστική η Ελλάδα για Άραβες, για Ρώσους αλλά και για Ευρωπαίους να κάνουν τις εγχειρήσεις τους στην Ελλάδα και να μείνουν για 2- 3 εβδομάδες στα νοσοκομεία και στα ξενοδοχεία.
Στο τέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου να γίνει πολύ καλός φίλος με τον καινούριο Ιρλανδό Πρωθυπουργό ο οποίος παλεύει ως καινούρια Κυβέρνηση για πιο χαμηλό επιτόκιο...

Σχόλια

  1. Αριστος - Αρεστος ή απλά παπαγαλίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμενο εξαιρετικα στον Αριστο - Αρεστο Παπαγαλινο
    http://www.youtube.com/watch?v=7s96ODVHBEk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Χατζημαρκάκη τον λένε Γιώργο και όχι Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να σε πολεμούν με αυτόν τον τρόπο πάει να πει ότι πας καλά.
    Αν έλεγες ψέματα θα έκαναν μήνυση και θα σε έκλειναν.
    Δυνατά, Αρίστο, κομματόσκυλα σε διατεταγμένη υπηρεσία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ για την διόρθωση για το όνομα του κ. Χατζημαρκάκη.
    Απλά έτσι τον ανέφερε το site του "Ράδιο 9"
    "Δημήτρης Χατζημαρκάκης, Ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων της Γερμανίας"
    http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=8576

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως τώρα με τις ιδιωτικοποιήσεις, εμείς που έχουμε τα προσόντα, αλλά δεν έχουμε το ρουσφέτι από κάποιο κόμα ή συνδικαλιστή να πιάσουμε δουλειά σε καμία ιδιωτικοποιημένη ΔΕΚΟ. Αλήθεια πόσα λεφτά ζητάνε οι συνδικαλιστές για να συναινέσουν στην ιδιωτικοποίηση, γι' αυτό δεν διαμαρτύρονται; Ο Φωτόπουλος πόσα λεφτά παίρνει; Τί δουλειά κάνει από το να φωνάζει και να διαμαρτύρεται; Πόσα λεφτά ζητάει για να φύγει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.