'Βεντούζα' ο Σίμος Κεδίκογλου στον Πεταλωτή για το ΑΠΕ-ΜΠΕ!

Μετά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή για το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μ.Μ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Εύβοιας, κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
«Εύλογες ανησυχίες προκαλεί η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μετατροπής του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων σε ΔΕΚΟ. Αυτή ήταν η μόνη
ουσιαστική απάντηση που έδωσε στη Βουλή, παρά τις σημαντικές καταγγελίες που περιείχε η ερώτησή μου. Επιχείρησε, μάλιστα, να πετάξει τη “μπάλα στην εξέδρα”, κατηγορώντας ότι για όλα φταίει η Νέα Δημοκρατία (!) και αγνοώντας ότι αντίστοιχες ερωτήσεις έχουν καταθέσει όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Κουβέντα δεν είπε για τις παράτυπες προσλήψεις, για τις εκτός νόμου τοποθετήσεις διευθυντών, για τον εκδότη- διευθυντή τοπικής εφημερίδας που τοποθέτησε προϊστάμενο στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, για τους εκβιασμούς σε δημοσιογράφους, για τις απειλές, προκειμένου να πάρει το βίντεο από τη συγκέντρωση των εργαζομένων ή για την απόπειρά του να αποπέμψει παράνομα τον εκπρόσωπο των εργαζομένων από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΕ.
Όσο για την κατηγορία που μου απηύθυνε ότι λειτουργώ ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, τη θεωρώ τιμητική...».

Σχόλια