Β.Παπαγεωργόπουλος:”Για ποιους λόγους η Θεσσαλονίκη έχει μεταμορφωθεί σε «χωματερή»!”

Σχετικά με την συνέντευξη Τύπου για την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, ο κ.Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Ο κ.Γιάννης Μπουτάρης στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η Θεσσαλονίκη έχει μεταμορφωθεί σε «χωματερή» ξεπέρασε τον εαυτό του.
Αντί να παραδεχθεί ότι τα προηγούμενα 12 χρόνια η Θεσσαλονίκη ήταν μία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης,  εκτός των προεκλογικών περιόδων που για λόγους που οι πάντες αντιλαμβάνονται αποκτούσε ξαφνικά πρόβλημα καθαριότητας:
  1. Κατηγόρησε την προηγούμενη Διοίκηση διότι δήθεν δεν του άφησε ικανό αριθμό απορριμματοφόρων, αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι ΔΕΝ θα παραγγείλει νέα απορριμματοφόρα διότι «δεν χρειάζονται νέα αυτοκίνητα για αποκομιδή»!
  2. Κατηγόρησε τους εργαζόμενους στον Δ.Θ. ότι δεν αποδίδουν, ότι δήθεν 150 δεν τους βρίσκει, ότι «ρουφάνε το πετρέλαιο» κ.λ.π., αλλά συγχρόνως τους ζήτησε να βάλουν «πλάτη»!
  3. Κατηγόρησε τους συνδικαλιστές – τους είχε αποκαλέσει φασίστες στου προηγούμενο Δ.Σ. – αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι είναι απαραίτητη η συνεργασία τους για να καθαρίσει η πόλη!
  4. Παραδέχθηκε ότι πραγματοποίησε διαγωνισμό για 920 άτομα, αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι ΔΕΝ τους προσλαμβάνει όλους, γιατί φοβάται μήπως τα Δικαστήρια δικαιώσουν τους προ 15νθημέρου απολυθέντες!
  5. Παραδέχθηκε ότι το Δ.Σ. εδώ και 2 μήνες ενέκρινε συγκεκριμένα κονδύλια για χρησιμοποίηση εξωτερικών συνεργείων και μίσθωση οχημάτων, αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι ΔΕΝ αξιοποίησε ούτε τη μία απόφαση ούτε την άλλη!
  6. Κατήγγειλε τους Θεσσαλονικείς για τον τρόπο που συμπεριφέρονται, αλλά συγχρόνως ζήτησε τη συνεργασία τους!
  7. Κατήγγειλε την σύμβαση με τον Σύνδεσμο ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης για την «Ανακύκλωση», αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι δεν θέλει να παραδώσει τα απορριμματοφόρα και τους κάδους που έδωσε ο Σύνδεσμος στον Δ.Θ.!
  8. Παραδέχθηκε ότι μέχρι 31.1.2011 θα έπρεπε να καταβάλει 1 εκ.€ στον Σύνδεσμο ΟΤΑ Ν.Θ., αλλά συγχρόνως δήλωσε ότι «ΘΑ πληρώσει όταν πρέπει»!
  9. Καθημερινά δηλώνει ότι στηρίζει την Κυβέρνηση, αλλά συγχρόνως σήμερα δήλωσε ότι ο Νόμος της Κυβέρνησης για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ δεν είναι σωστός διότι έχει κοινωνικά κριτήρια!
  10. Δήλωσε ότι δεν θέλει να δώσει την καθαριότητα στους ιδιώτες, αλλά συγχρόνως εξέφρασε τον θαυμασμό του προς αυτούς διότι μεταφέρουν τα απορρίμματα φθηνότερα από ότι οι υπάλληλοι του Δήμου!
Μετά από αυτόν τον εκπληκτικό δεκάλογο, οι μεν Θεσσαλονικείς μπορούν αβίαστα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, ο δε κ.Γιάννης Μπουτάρης πιστεύω ότι δεν θα επαναλάβει τις αστήρικτες κατηγορίες του εναντίον της προηγούμενης Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.