ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ Ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;


http://www.zoomnews.gr/wp-content/uploads/2010/01/staikouras.JPG 

Νέο Δεκανίκι βρήκε το ΠΑΣΟΚ στις μεθοδεύσεις του για εκποίηση του εθνικού πλούτου. Όχι, αυτή την φορά δεν προέρχεται από την αντεθνική δεξιά ή την νατοϊκή αριστερά, αλλά από το κόμμα που καταψήφισε το μνημόνιο και εως σήμερα δικαιώνεται από την επιλογή του: Τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά!!
Έτσι, ενώ από το πρωΐ το διαδίκτυο βρίθει από τις αποκαλύψεις για το νέο εθνικό φιάσκο, όπως γλαφυρά αποκαλύψαμε εδώ: Αγαπητοί ‘ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ’ γιατί δε λέτε για το ΑΙΣΧΡΟ αντάλλαγμα του ξεπουλήματος κρατικής περιουσίας 50 δις;
Βγαίνει από το πουθενά ο κύριος Σταϊκούρας, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (!!) της Νέας Δημοκρατίας και κάνει τις δηλώσεις που ακολουθούν:
Για «σημαντική απόφαση για την Ευρώπη με θετικές επιπτώσεις και για την Ελλάδα» (!!!!!) έκανε λόγο ο αναπληρωτής τομεάρης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.
Δόθηκε ένα σημαντικό, ένα ισχυρό, ένα συντονισμένο, ρεαλιστικό μήνυμα -και προς τις αγορές και προς όλο τον
κόσμο- ότι η Ευρώπη θέλει καλύτερο δημοσιονομικό συντονισμό και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.

Και πρόσθεσε: «Αυτή η πρόταση είναι ιδιαίτερα σημαντική και για την Ελλάδα. Κάθε χώρα θα αποφασίζει το δικό της μείγμα πολιτικών και θα λαμβάνονται υπόψη ιδιαίτερες προκλήσεις σε κάθε χώρα, για το πώς θα αντιμετωπίσει την ανταγωνιστικότητα». (in.gr)

Σε αγαστή αρμονία με το ΠΑΣΟΚ, τον κύριο Κουβέλη, την κυρία Μπακογιάννη και τον κύριο Καρατζαφέρη! Δηλαδή αυτούς που ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε ως ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ!

Μπορεί ο ζάπλουτος κύριος Σταϊκούρας να έχει αυτές τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις, αφού πιθανότατα ΒΟΛΕΥΟΥΝ όλους τους έχοντες και κατέχοντες αυτής της χώρας. Την περιβόητη Ελίτ του μνημονίου.

Η θεσμική του θέση όμως, έπρεπε να τον κάνει να κρατήσει έστω τα προσχήματα. Ή θα μπορούσε να διαβάσει μία από τις δεκάδες αναλύσεις για να κατανοήσει ΓΙΑΤΙ δεν πρόκειται για "επιτυχία".

Παρ' όλα αυτά, ο κύριος Σταϊκούρας έχει δικαίωμα να εκφράζει αυτές τις απόψεις, εκτός της Νέας Δημοκρατίας. Μπορεί να πάει στο κόμμα του κυρίου Καρατζαφέρη.

Εκτός εάν η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά άλλαξε πλεύση και δεν το καταλάβαμε. Εάν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο κύριος Σταϊκούρας ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ στη Νέα Δημοκρατία, είναι σίγουρο ότι θα δικαιώσει τις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν 7 μονάδες πίσω. Επιπλέον, θα έχει και την στήριξη όλων των μνημονιακών μεγαλοκάναλων. Όχι όμως των blogs.

Αναμένουμε λοιπόν...

Σχόλια