Διαψεύδει τον Καρατζαφέρη ο Λιάσκος.

Χθες στην ιστοσελίδα του ο ΛΑ.Ο.Σ δημοσίευσε ότι, ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Ευβοίας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Λιάσκος προσχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ
Φυσικά και δεν έφυγε από την Ν.Δ ο κ. Λιάσκος και για αυτό εξέδωσε και το δελτίο τύπου που ακολουθεί
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Ευβοίας, της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Πληροφορήθηκα ότι έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με την οποία προσχωρώ στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
    Πράγματι, είχα μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην οποία μου προτάθηκε η συμμετοχή μου στο κόμμα του.
    Παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία».

Σχόλια

  1. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231100259

    Αθήνα
    Ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ότι «παρά την τιμητική πρόταση» από πλευρά του ΛΑΟΣ, παραμένει στη Νέα Δημοκρατία εξέδωσε το απόγευμα ο πρώην βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Αναστάσιος Λιάσκος.

    Το πρωί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είχε ανακοινώσει την προσχώρηση του κ. Λιάσκου στο κόμμα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά του ιδίου.

    Το απόγευμα εκδόθηκε τελικά ανακοίνωση, όχι από το πολιτικό γραφείο του πρώην βουλευτή, αλλά από τη Νέα Δημοκρατία, στην οποία αναφέρονταν:

    «Πληροφορήθηκα ότι έχει εκδοθεί ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σύμφωνα με την οποία προσχωρώ στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Πράγματι, είχα μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην οποία μου προτάθηκε η συμμετοχή μου στο κόμμα του. Παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένω και αγωνίζομαι στη Μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη, τη Νέα Δημοκρατία».

    Έπειτα από αυτές τις διευκρινίσεις, ο ΛΑΟΣ έκανε λόγο για εκβιασμούς και πιέσεις προς την πλευρά του πρώην υφυπουργού Τουρισμού, επί κυβερνήσεων Καραμανλή.

    « Ο κ. Λιάσκος υπαναχώρησε. Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα» ήταν η αντίδραση του ΛΑΟΣ.

    Μάλιστα, από το γραφείο του ΛΑΟΣ, εκδόθηκε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ο κ. Λιάσκος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και του είπε τα εξής:

    «Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».

    Το παρασκήνιο

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος, η ιστορία ξεκίνησε χθες, Πέμπτη. Νωρίς το πρωί, ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων, το κατώφλι των γραφείων του ΛΑΟΣ, στην οδό Καλλιρόης, πέρασε ο κ. Λιάσκος και συναντήθηκε με τον κ. Καρατζαφέρη.

    Οι κ.κ. Καρατζαφέρης και Λιάσκος συζήτησαν εκτενώς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη δεξιά παράταξη και σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πολύ νωρίς το πρωί το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, ο πρώην υφυπουργός ζήτησε την προσχώρησή του.

    Από το γραφείο του κ. Καρατζαφέρη, αναφέρουν, ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του ανέφερε, πως τον χαροποιεί η απόφασή του να ενταχθεί στο κόμμα και δώσανε τα χέρια. Τον ευχαρίστησε για την γενναία απόφασή του, όπως είπε, και του ζήτησε να δραστηριοποιηθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονο παρασκήνιο και έγιναν επίμονες κρούσεις από την πλευρά της ΝΔ προς τον κ. Λιάσκο να τον μεταπείσουν. Συγκεκριμένα, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του από το γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Λιάσκος έλαβε διαβεβαιώσεις ότι θα αξιοποιηθεί.

    Μετά από τη συζήτηση που προκλήθηκε ευρύτερα στην ΚΟ για την κίνηση του κ. Λιάσκου, αλλά και τις φήμες, ότι ο κ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με πρώην βουλευτές της ΝΔ, ο πρώην υφυπουργός ανέλαβε να αποκαταστήσει κατ’ αυτόν την τάξη.

    Newsroom ΔΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.