H μήνυση του Σισέ

Την εντολή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εντός και εκτός Ελλάδας δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, ότι έλαβε από τον πελάτη του. 
Ο Έλληνας δικηγόρος κατέθεσε τη μήνυση που υπέβαλε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού κατά του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκα, Βαγγέλη Μαρινάκη, για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού.
Τι περιέχει η μήνυση…

Για συκοφαντική δυσφήμηση, απειλή και παράβαση του Νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Τζιμπρίλ Σισέ βάσει του περιεχομένου της μήνυσης την οποία κατέθεσε.

Σε αυτή ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρει ότι για πρώτη φορά στην καριέρα του κινδύνεψε σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα, κάτι που τον ώθησε στην κατάθεση της μήνυσης αυτής.

Αναφέρει ότι ουδέποτε προκάλεσε με πράξεις, λόγια ή με συμπεριφορές τους ποδοσφαιριστές ή τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας καθώς για αυτόν το ποδόσφαιρο είναι άθλημα και όχι πόλεμος.

Σαν να μην φτάνουν αυτά, ο άσος του Παναθηναϊκού καταγγέλλει ρατσιστική συμπεριφορά στο πρόσωπό του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και ειρωνική και υβριστική συμπεριφορά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του ιδίου.

Σύμφωνα με το περιεχόμενό της μήνυσης, αποκορύφωμα στάθηκε η δήλωση του κ.Μαρινάκη για το Σισε ότι «αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει».

Αυτή η δήλωση κ. Μαρινάκη, ο ποδοσφαιριστής αναφέρει πως ήταν μειωτική και απαξιωτική για την προσωπικότητα και τον ανδρισμό του και πυροδότησε ακόμη περισσότερο τα πνεύματα.

«Ορμώμενος από μια αποσπασματική ενδυματολογική-στυλιστική επιλογή μου, με εμφάνισε ότι δήθεν φοράω φούστες, εννοώντας προφανώς ότι ως άνδρας δεν φοράω παντελόνια, αμφισβητώντας έτσι τον ανδρισμό μου… με συνέπεια από τότε, οπουδήποτε και αν εμφανίζομαι δημοσίως, να χλευάζομαι, να γίνομαι περίγελος και αντικείμενο περιφρονητικών σχολίων σε σχέση με την ανδρική μου υπόσταση», αναφέρει.

«Τέτοιου τύπου συμπεριφορές προσβάλλουν τον πολιτισμό μας» ήταν η λιτή δήλωσε του κ.Βερβεσού.



Νίκος Μάρκου

Σχόλια

  1. O αρίστος και επί ποδοσφαιρικών ....
    Μάλλον βαζελος με .... φουστα μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. XESTHKE O MARINAKHS GIA TH MHNYSH TOY FOYSTA.....AS MHN THN FOROYSE........XAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.