Η γρίπη θερίζει και οι δημοσιογράφοι...'σπέρνουν κουκιά' στα δελτία ειδήσεων!

Όταν ξέσπασε η γρίπη του Η1Ν1 με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία, ούρλιαζαν οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι για παντελή ενημέρωση του λαού, για έλλειψη εμβολίων, για πλημμελή έλεγχο στα αεροδρόμια - και ανιχνευτή θερμότητας απαιτούσαν!- και λίγο ως πολύ θεωρούσαν τον Καραμανλή υπεύθυνο για τον ιό! Σήμερα που οι νεκροί έχουν φτάσει στον τρομακτικό και εξωπραγματικό αριθμό σαράντα πέντε (45) ακούμε την είδηση τρίτη και τέταρτη στα δελτία ειδήσεων...
Με έναν ιό πιο επιθετικό από ποτέ, που θερίζει πλέον και τις υγιείς ομάδες του πληθυσμού, οι δημοσιογράφοι ...σπέρνουν κουκιά στην κυριολεξία, αντί να κρούουν τον κώδωνα του
κινδύνου στους κυβερνώντες και να απαιτούν μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Έχουν τεράστια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ και η σιχαμένη η Δεξιά να βρίσκεται στην αντιπολίτευση.
Ποια γρίπη τώρα.... 
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/02/blog-post_1238.html

Σχόλια

  1. καλησπερα.Ρωταω απλα κ λαικα:Μεχρι που;;;;;Δεν εχουν τοσο δα ανθρωπινο συναισθημα;Θα τα παρουν κοντα τους;Ποσα θα χωρεσει ο ταφος τους;Ημηπως παιρνουν κ ΕΚΕΙ διπλα μετρα κ στον ταφο;Ετσι για να μην πνιγονται κ να παιρνουν αερα;ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ;ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΤΩΡΑ.ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.